1
Ürünler

Ahududulu Yogurt Dondurma

Ahududulu Yogurt Dondurma

Airfryer ve SoupMaker ile yapılmış meyveli bir tatlı. Soupmaker makinesini lezzetli yoğurt dondurması için ve Airfryer’I kurabiye için kullanın. Kurabiye, ahududu-vanilyalı krema ile doludur. Çok lezzetli!

Porsiyon 4 kisilik

Malzemeler

  • 500 gr ahududu (dondurulmuş)
  • 2 yemek kaşığı agave şurubu
  • 500 ml yoğurt
  • 125 gr taze ahududu
  • 125 gr taze yaban mersini
  • Milföy hamuru
  • 250 ml krem şanti
  • 1 paket vanillin

Yapılışı

  • Donmuş ahududuların yarısını soğuk yoğurt ve agave şurubu ile birlikte SoupMaker'a koyun. 4. Programı seçin. Bu sırada dondurulmuş ahududuların diğer yarısını ekleyin ve 5. Programı kullanarak karıştırın. Dondurmayı bir kaba dökün ve dondurucuda en az 2 saat bekletin.
  • Kremayı vanilin ile çırpın ve taze ahududuların yarısını ve yaban mersinini kaba ekleyin. Bu karışımı bir krema sıkacağına boşaltın. Kalan ahududuları bir el blenderi ile püre haline getirin.
  • Extra-Layer aksesuarını Airfryer’a koyun, az miktarda yağlayın ve ısıtın. Hamur dilimlerini üç eşit şerit halinde kesin. Aksesuar üzerine kestiğiniz üç şeridi yerleştirin. 15 dakika boyunca 170 derecede pişirin. Pişirme esnasında Airfryer’ı dikkatlice mutfak eldiveniyle açın ve hazırladığınız yaratılacak şekilde teneke kutuya dikkatlice (bir mutfak bezi veya fırın eldiveni ile) basın. Diğerleri için de aynı işlemi tekrarlayın. Daha sonra serinletmeye bırakın.
  • Hamur diliminin düz tarafına hazırladığınız krem şantiyi sıkın ve diğer tarafı ona karşı yerleştirin. İki top ahududulu dondurmayla birlikte servis edebilirsiniz. iki topunu dışarı alın ve coulis'le süsleyin.
  • İpucu: Base of a spring form cake tin. Extra layer accessory for Airfryer.
Ahududulu Yogurt Dondurma