1 Klasik fırında patates kızartması ve tavuk butlarıyla karşılaştırılmıştır
2 Klasik Philips fritözde pişirilen taze kızartmalarla karşılaştırılmıştır
HD9867/90
Geleneksel fritözün aksine, lezzetli yemekler hazırlamak için Airfryer'da kızartma yağı kullanmanıza gerek yoktur. Airfryer, yemeği Rapid Air teknolojisi sayesinde yiyecekleri sıcak hava sirkülasyonuyla kızartır. Bu teknoloji sayesinde kızartmalar fritözde kızartılan yiyeceklere göre %80'e kadar daha az yağlı olur. Ev yapımı patates kızartmalarınızın yağ oranı %1,5'e kadar inebilir.
Kızartma yağ gerekli olmaksızın Airfryer'da hazırlanan yemekler, geleneksel bol yağda kızartma işlemine göre çok daha az koku yaratır.
Yemeklik yağların çoğunu, Airfryer'da hazırlanan malzemelere lezzet ve gevreklik katmak için kullanabilirsiniz.
Örneğin:
Ayrıca baharatlı veya aromalı yağ kullanabilir veya Airfryerda pişirmeden yiyeceklerinizi baharatlayıp yağlayabilirsiniz. Bu, yemeklerinizin lezzetini çeşitlendirmek için kolay bir yoldur.
Not: Sadece yeni doğranmış patates veya marine edilmemiş tavuk gibi önceden işlenmemiş, taze malzemelerle yemek hazırlarken yağ eklemek gerekir. Yağ eklemek işlenmemiş yemeğin üzerinde çıtır bir katman oluşturur ve lezzetini artırır.
Airfryer'a yağ doldurulmadığı için cihazın dış kısmı geleneksel fritözlerde olduğu gibi yağlanmaz.
Not: Airfryerinizi temizlemeden önce soğuduğundan emin olun!
Ülkeniz dışında bulunan {number} adet ürün bulduk; bu yüzden yerel promosyonlar geçerli olmayabilir.
Ürünleri göster1'den fazla ürün bulduk.
Lütfen ürün numaranızın son iki rakamına göre modelinizi seçin; örneğin RQ1280/21.
You are about to visit a Philips global content page
You are about to visit the Philips USA website.