Yoğurtlu Izgara Paprikalı patates

Side dish – 4 portions

Porsiyon 4 kisilik, Hazırlama süresi: 10 dakika, Pişirme süresi 20 dakika

Malzemeler

  • 800 gr mumlu patates
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı kırmızı biber
  • Taze karabiber
  • 150 ml yogurt

Yapılışı

  • Airfryer’ı 180 derecede ısıtın. Patatesleri soyun ve küpler halinde kesin. Küpleri suda en az 30 dakika bekletin ve kağıt havluyla kurutun.
  • Orta boy bir kapta, 1 çorba kaşığı zeytinyağını kırmızı biber ile karıştırın ve karabiber ekleyin. Patates küplerini acılı yağla kaplayın.
  • Patates küplerini Airfryer pişirme sepetine aktarın ve sepeti kapatın. Zamanlayıcıyı 20 dakikaya ayarlayın. Onları her defasında çevirin.
  • Yoğurdu küçük bir kapta kalan zeytinyağı ile karıştırın ve tuz ve biber ekleyin. Kırmızı biber serpin. Yoğurt sosunu patateslerin üzerine dökün.
  • Patates küplerini bir tabağa koyun ve tuz serpin. Lezzetli bir kebap ile servis edebilirsiniz.
Roasted Paprika Potatoes with Greek Yoghurt | Philips Chef Recipes

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.