• Tüm siparişlerde kargo bedava!

  • 2 yıl garanti

0

Sepetim

Alışveriş sepetinizde ürün bulunmuyor.

    clean kitchen where recipes are prepared

    Mantarlı Kroket veya Etli Kroket

    Her porsiyon 440 kJ / 105 kcal 3 gr protein 6 gr yağ (2 gr doymuş), 10 gr karbonhidrat, 1 gr lif içerir

    Porsiyon 8 kisilik, Hazırlama süresi: 15 dakika, Pişirme süresi 8 dakika

    Malzemeler

    • 1/4 soğan
    • 100 gr mantar
    • 20 gr tereyağı
    • 1,5 yemek kaşığı un
    • 500 ml süt
    • tuz
    • hindistan cevizi
    • 2 yemek kaşığı bitkisel yağ
    • 50 gr ekmek kırıntısı

    Yapılışı

    • Airfryer’I önceden 200 derecede ısıtın.
    • Soğanı ve mantarları ince ince doğrayın. Tereyağını bir tencerede eritin ve soğan ve mantarları kızartın. Unu ekleyin ve iyice karıştırın. Sütü ısıtın ve tenceredeki mantar karışımına yavaş yavaş ekleyin. Karışım yoğun bir kıvama gelene kadar karıştırmaya devam edin. Tuz ve hindistan cevizini de ekleyin. Soğutmak için buzdolabında 2 saat bekletin.
    • Yağ ve ekmek kırıntılarını bir kapta karıştırın. Karışım ufalanana kadar karıştırmaya devam edin.
    • Kroketleri ekmek kırıntısına buladıktan sonra Airfryer sepetine koyun ve sepeti kapatın. Zamanlayıcıyı 8 dakikaya ayarlayın.
    • İpucu: Et kroket yapmak için mantarları 100 gr kıyılmış dana eti ile değiştirin.
    Mushroom croquettes or meat croquettes | Philips Chef Recipes

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.