• Tüm siparişlerde kargo bedava!

  • 2 yıl garanti

0

Sepetim

Alışveriş sepetinizde ürün bulunmuyor.

    Pesto Soslu Izgara Balık

    Her porsiyon 3295 kJ / 785 kcal 41 gr protein, 8 gramı doymuş olmak üzere 68 gr yağ, 2 gr karbonhidrat, 0 gr lif içerir

    Porsiyon 3 kisilik, Hazırlama süresi: 10 dakika, Pişirme süresi 8 dakika

    Malzemeler

    • 3 balık fileto (tanesi 200 gr)
    • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
    • Karabiber ve tuz
    • 1 demet taze fesleğen (15 gr)
    • 2 diş sarımsak
    • 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
    • 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
    • 250 ml sızma zeytinyağı

    Yapılışı

    • Airfyer’I önceden 180 derecede ısıtın.
    • Balık filetolarını yağlayın ve biber ve tuz ekleyin. Airfryer’ın pişirme sepetine koyun ve sepeti Airfryer içine doğru kaydırın. Zamanlayıcıyı 8 dakikaya ayarlayın.
    • Fesleğen yapraklarını ayıklayın ve sarımsak, dolmalık fıstık, parmesan peyniri ve zeytinyağı ile mutfak robotunda ya da havan ve tokmak ile karıştırın. Sos haline gelene kadar karışıma devam edin. Tat vermesi için biraz tuz ekleyin.
    • Balık filetolarını servis tabağına yerleştirin ve hazırladığınız pesto sos ile servis edin.
    • İpucu: Değişiklik için balığı pesto sos ile kaplayabilir ve Airfryer’da pişirmeden önce ekmek kırıntılarıyla kaplayabilirsiniz.
    Pesto Soslu Izgara Balık | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.