Bu sorunu çözmek için Makarna Makinenizin fişini güç kaynağından çekin ve hamuru atın.
Ardından cihazı temizleyin ve makarna yapma işlemini yeniden başlatmak için bu talimatları izleyin (daha ayrıntılı adımlar için lütfen Kullanım Kılavuzu'ndaki "Makarna Makinesini Kullanma" bölümüne bakın):
- Malzemeleri hazırlayın.
- Bölme kapağını çıkarın.
- Unu bölmeye dökün.
- Bölme kapağını düzgün şekilde kapatın.
- "Makarna yapımı tarif tablosu"nu kullanın ve gerekli su miktarını ölçün.
Su-un oranı doğruysa hamur kıvamı şöyle olmalıdır:
Ufalanan kıvamda ve kuru olması gerekir. Hamura çıkarma gücü uygulanacağından ideal makarna hamuru için bu kıvamın elde edilmesi gerekir.
Not: Un ağırlığını daha doğru şekilde ölçmek için bir mutfak tartısı kullanın.
Hamurunuz şu şekilde görünmelidir: