Philips bakım setiniz, sakal düzelticiniz veya saç kesme makineniz şarj edilmiyorsa aşağıdaki sorun giderme ipuçları çözüm bulmanıza yardımcı olabilir.
Adımları aşağıda listelenen sırayla izlemenizi öneririz. Bir sonraki adıma geçmeden önce adımlar arasında sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
Ürününüzle birlikte verilen orijinal Philips şarj cihazını veya USB kablosunu kullandığınızdan emin olun.
Orijinal şarj cihazınıza artık sahip değilseniz veya şarj cihazı hasar görmüşse yenisini burada bulabilir veya Philips Müşteri Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.
Şarj kablosunun ucundaki fişin ürüne tam olarak takıldığından emin olmak için üzerine hafifçe bastırın. Şarj cihazının zorlanması gerekmez ancak biraz sert olabilir (özellikle ürün yeniyse).
Şarj standı kullanıyorsanız ürünün şarj standına doğru şekilde yerleştirildiğinden emin olun. Ürününüz şarj kablosuna doğrudan bağlandığında şarj oluyor ancak şarj standındayken şarj olmuyorsa stantta bir sorun olabilir.
Philips ürününüzle birlikte bir USB şarj kablosu verildiyse cihazınızı şarj etmek için uygun bir güç kaynağı kullandığınızdan emin olmanız gerekir. Philips, 5 V çıkış gerilimine ve 1 A veya üzeri güç çıkışına sahip bir USB duvar adaptörü kullanılmasını önerir.
USB şarjlı ürününüz şarj olmuyorsa farklı bir duvar adaptörü veya bir dizüstü ya da masaüstü bilgisayarın USB bağlantı noktası gibi alternatif bir güç kaynağı kullanmayı deneyin.
Philips bakım ürününüz şarj cihazına bağlandıktan sonra açılmıyorsa sorun şarj ile ilgili olmayabilir.
Zamanla saç ve kirlerin neden olduğu tıkanmalar, ürünlerin açılmasını engelleyebilir. Bu durumun yanlış yorumlanmasıyla pilin şarj olmadığı düşünülebilir ancak ürünün temizlenmesi sorunu çözecektir.
Cihazı tekrar açmayı denemeden önce, kullanım kılavuzunda (model numarasını burada arayıp çevrimiçi olarak bulabilirsiniz) verilen talimatları izleyerek ürününüzü iyice temizleyin.
Yukarıdaki adımları uyguladığınız halde hala ürününüzle ilgili sorunlar yaşıyorsanız destek almak için lütfen bizimle iletişime geçin.