2 yıl garanti
Uzman tavsiyeleri ve ilham
Yeni
XC7153/10
360° güçlü emiş
80 dakikaya kadar çalışma süresi(3)
Saç dolaşmasını önleyen çok amaçlı LED başlık
2 LED ışıklı aksesuar
Islak silme için takıp çıkarılabilen Aqua Modül
PowerCyclone 12 teknolojisi, gücü ve pil ömrü sayesinde tek şarjda diğer kablosuz dikey süpürgelerden daha fazla kir ve toz temizler.
Patentli teknolojiye sahip TriActive Smart LED Başlık, 360° emiş gücüyle kir ve tozun %99,9'unu yakalayarak daha hızlı temizlik sağlar.
Philips 7000 Serisi tek şarjla Eco modunda 360 m2'ye, Turbo modunda 135 m2'ye kadar alan temizler. Bu kapsamı iki katına çıkarmak için aksesuar olarak ekstra piller ve hızlı şarj cihazı (XV1797) mevcuttur.
Yorumlar
Toz ve kir temizleme ortalaması (IEC 62885-4) x Turbo modunda pil çalışma süresi, AB'de en çok satan üst segment dikey elektrikli süpürgelere kıyasla. 2025'te test edilmiştir.
Ters emiş özelliğine sahip normal dikey süpürgelere kıyasla (≥%50 ters kir toplama performansı), IEC 62885-4'e göre ölçülmüştür. 2025'te test edilmiştir.
Eco modunda, sadece el ünitesi.
Turbo ayarında sert zeminlerde, bir hareket ileri ve geri bir hareketi ifade eder.
Sadece el ünitesi.
Kuru başlıkla sert zeminlerde.
>0,5 μm partikül boyutu.