Anasayfa

Yemek pişirme

5000 Serisi

Çift Hazneli Airfryer

Tariflerinizi tek seferde 3 farklı yöntemle pişirin

Artık bir sürü tencere ve tavayla uğraşmak yerine farklı malzemeleri farklı yöntemlerle pişirebilirsiniz. Malzemeleriniz için en uygun pişirme yöntemini seçebilirsiniz: kızartma, buharda pişirme veya ikisinin kombinasyonu

Tariflerinizi tek seferde 3 farklı yöntemle pişirin

Pişirme yönteminizi tarifinize göre ayarlayın​

RapidAir Plus Teknolojisi ile mükemmel derecede eşit pişmiş çıtır yemekler​

RapidAir Plus Teknolojisi, benzersiz tasarımıyla, ısı dolaşımını eşit şekilde optimize eder. Bu sayede her seferinde çıtır, yumuşak, eşit pişmiş yiyeceklerle en iyi sonuçlar elde edilir.​

Her yemeğe uygun 2 farklı boyutta hazne

Ana yemekler, kızartmalar ve sevdiğiniz diğer lezzetler için 6 litrelik geniş hazne, yan yemekler ve atıştırmalıklar içinse 3 litrelik yan hazne sunar. 1,1 kg patates kızartması, 1,6 kg sebze veya 12 tavuk but kolayca sığar. Geniş hazneye ise 1,2 kg ağırlığında tam bir tavuk rahatça sığar.

İki farklı haznede aynı anda servise hazır yemekler​

Yemeklerin aynı anda hazır olması için 2 haznedeki pişirme sürelerini otomatik olarak senkronize edin​

Yemeklerinizin ideal kıvamı ve yumuşaklığı için Buharlı Pişirme Yöntemini tercih edebilirsiniz​

Buharlı Temizleme özelliği ile zahmetsiz temizlik​

HomeID uygulamamızda Airfryer'a özel lezzetli tarifler

Her zaman her yanı eşit pişen yemekler​

Tüm tariflerinizde mükemmel sonuçlar

Buharla çalışan ısıtma fonksiyonu​

Daha iyi pişirme sonuçları için hazne sallama hatırlatıcısı

12 ön ayar ve 19 farklı pişirme yöntemiyle yemeklerinizi kolayca hazırlayın​

Her zaman pratik ve hızlı​

Teknik Özellikler
  • Menşei

    Üretildiği Yer:

    Çin

  • Teknik Özellikler

    Güç

    2750 W

    Gerilim

    220-240 V

    Frekans

    50 Hz

    Paketteki ürün sayısı

    1

    Pil/Akü Ürünü

    Hayır

    Sıcaklık aralığı

    40-200°C

  • ¹ Klasik fritözde pişirilmiş ev yapımı kızarmış patateslerle karşılaştırıldığında
  • ² Brokolideki C vitamini içeriğine dayalı harici laboratuvar ölçümü
  • ³ En iyi sonuçlar için her kullanımdan sonra büyük sepette buharlı temizleme işlevini 15 dakika çalıştırın
  • ⁴ Tam tavuğu 80 dakika boyunca buharda pişirme ve havayla kızartma işlevini kullanarak ve yalnızca havayla kızartma işlevini kullanarak pişirme karşılaştırılmıştır
  • ⁵ 30 Airfryer kullanıcısıyla harici tadım testi
  • ⁶ Sosislerin pişirilmesi ile A sınıfı bir fırın kullanımının karşılaştırıldığı NA55x dahili laboratuvar ölçümü. Sonuçlar tarife göre değişiklik gösterebilir
  • ⁷ Tavuk but: çiğ haliyle karşılaştırıldığında %40'a kadar daha az yağ