Philips, Arab Health 2015’te Hasta Konforunu Artırmak ve Verimliliği Yönetmek için MRI Çözümlerini tanıtacak

Ocak 28, 2015

İş akışını iyileştirmeye yardımcı olmak için “ilk seferde doğru” görüntüleme için tasarlandı

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri  – Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), manyetik rezonans görüntüleme (MRI) sırasında hastanın deneyimini artırırken, “İlk Seferde Doğru” görüntüleme ve daha hızlı iş akışı için tasarlanmış olan yeni MRI sistemi, Ingenia 1.5T S’nin pazara sürüldüğünü bugün Arab Health 2015’te duyurdu.

Sistem, Philips’in görüntüleme kalitesini artırmak ve iş akışı etkinliğini yönetmek üzere kullananlara yardımcı olmak için tasarlanmış global tanısal görüntüleme çözümleri portföyünü birleştirmektedir. Philips en büyük zorluklarını anlamak için klinisyenlerle yakın çalışarak, kompleks görüntüleme gereksinimlerini karşılamak üzere Ingenia 1.5T S gibi yenilikçi ürünlerin geliştirilmesine dair klinisyenlerin fikirlerini bir araya getirmiştir. Bu yenilikler, ilk kez klinisyenlerin cevap almasına yardımcı olacak şekilde Philips’in düşük doz oranlarındaki görüntülemelerde radyologlara olağanüstü kaliteyi ve doğruluğu nasıl sağladığını göstermektedir.

Philips Sağlık ve Bakım Ürünleri Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü Diederik Zeven şunları söyledi: "Orta Doğu, bulaşıcı olmayan hastalıkların prevalansı yüksek olduğu için pazarın ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde artması nedeniyle kompleks bir pazardır. Amacımız, hastalarımızın sağlık ve zindeliği ile deneyimine odaklanmaktır." Diederik Zeven sözlerini şöyle sürdürdü: "Tedavinin sunulmasını artıracak, daha iyi tanılar sağlayacak ve hastaların sonuçlarını iyileştirecek çözümler hedefimizdir ve bu hedef sunulan tedavi şeklini değiştirecektir. Ingenia ürün grubu bölgede son derece başarılı olmuştur ve bu yeni nesil Ingenia 1.5T S’nin klinisyenlere, sağlık bütünlüğü açısından tanıyı ve nihayetinde bakımı geliştirmek için daha gelişmiş netlik sağlayacaktır."

Hasta hareketi nedeniyle yetersiz görüntü kalitesi, ilk denemede klinisyenlerin doğru sonuçlar elde etmesini zorlaştıran bir sorundur.  Bir tekrara dayanan tetkik, verimlilik ve hasta memnuniyetini etkileyerek tüm günün programını bozabilir. Ingenia 1.5T S, bütünsel bir şekilde sorunu ele alarak, “İlk Seferde Doğru” görüntüleme için tasarlanmıştır.

Ingenia 1.5T S, mükemmel, yağ baskılı ve hareketsiz teknikleri, hasta merkezli iş akışı ve tetkik sırasında benzersiz hasta deneyimini biraraya getirir. Sistem, rahatlatıcı, merak uyandıran görsel eğlence sunan hasta magnet içi çözümünü tamamladı. Hastalara odayı, tetkik sırasında görüntüleyebilecekleri renkli video görüntülerle doldurmak için bir görsel tema seçerek deneyimlerini kişiselleştirme seçeneği sunar. Hastanın tetkik boyunca rahatlamasını sağlayacak şekilde, üç boyutlu bir deneyim oluşturmak için huzur veren bir sesle birleştirilmiştir.

Ayrıca sistem, tarayıcı gürültüsü ComforTone tarama teknikleri ile azaltılırken, hastalara açık talimatlar vermek ve eğitmek için AutoVoice programını içermektedir. dStream tarafından çalıştırılan Premium IQ görüntülemesi, daha hızlı ve daha güçlü görüntüleme sağlarken, klinisyenlerin zamanı hasta konforunu sağlamaya odaklamasına olanak verecek şekilde, otomatik ve yetenekli iPatient platformu hızlı hasta ayarlaması sağlar.

Ingenia 1.5T S, Ingenia  ürün grubuna en yeni eklenen üründür. Ingenia with dStream, 100 SmartPath -  dStream  kurulumu ile birlikte, dünya çapında 1000 hastanede başarılı bir şekilde kurulmuştur.

Philips, Ingenia 1.5T S çözümünü, ziyaretçilerin kendileri için bu yeni çözümü deneyimleyebilecekleri Dubai Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nin Sheikh Zayed Salon 2, Stand S2C10’da vitrine çıkaracaktır. Arab Health 2015’te Philips’in katılımı ile ilgili daha fazla bilgi için @PhilipsHealth ve @PhilipsME adreslerini ziyaret edin.

Sağlıklı yaşam, korunma, tanı, tedavi, iyileşme ve evde bakımla ilgili sağlık sürekliliği üzerine odaklanan Philips yenilikçi görüntüleme sistemleri hakkında daha fazla bilgi için, www.philips.com/healthcare web sitesini ziyaret edin.

Philips Arab Health

Ayrıntılı bilgi için:

Ebru Ertan Bilge

Philips Türkiye Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü

Tel: +90 530 280 63 55

E-posta: ebru.bilge@philips.com

Furkan Alp

Dörtok İletişim Medya İlişkileri Direktörü

Tel: +90 553 594 95 18

E-posta: furkana@dortok.com

Royal Philips Hakkında:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), Sağlık ve Bakım Ürünleri, Tüketici Yaşam Tarzı ve Aydınlatma alanlarında anlamlı yenlilikler ile insanların yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanmış, çok yönlü bir sağlık ve iyi yaşam firmasıdır. Genel merkezi Hollanda’da olan Philips, 2013’te 23,3 milyar EUR satış bilgisi vermiştir ve 100’den fazla ülkede satış ve servis departmanlarında yaklaşık 115.000 çalışanı istihdam etmektedir. Şirket, kardiyak tedavi, akut tedavi ve evde sağlık hizmetleri, enerji tasarruflu aydınlatma çözümleri ve yeni aydınlatma uygulamalarının yanı sıra erkek tıraş ve bakımı ile ağız bakımında liderdir. Philips’ten haberler www.philips.com/newscenter web sitesinde yer almaktadır.