Haber merkezi | Türkiye

Eki 16, 2023

Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürlüğüne Sinan Kebapcı Atandı

2021 yılından bu yana Philips’te Kişisel Sağlık İş Biriminde Türkiye Satış Lideri olarak görev alan Sinan Kebapcı, 1 Ekim 2023 itibarıyla görevine Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü olarak atandı.

 

2021 yılında Philips Kişisel Sağlık İş Birimine Satış Lideri olarak katılan Kebapcı, uyguladığı müşteri odaklı satış modelleri ve liderlik ettiği projelerle sürdürülebilir ve büyüme odaklı bir iş modeli oluşturulmasına öncülük etti. Kurduğu güçlü ve çok yönlü satış ekipleriyle, tüm kanal ve kategorilerde ticari performansın gelişimine önemli katkılar sağladı. Sinan Kebapcı, Anne-Bebek kategorisinde Avent markasının pazara gidiş modelindeki dönüşüm sürecini başarıyla yöneterek, oluşturduğu kanal yapısı ve satış stratejileriyle ciro artışını sağlarken, pazar payında markanın liderliğe ulaşmasında önemli rol oynadı.

 

Sinan Kebapcı, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra Linnaeus Üniversitesi İşletme Bölümünde yüksek lisans programını tamamladı. Kariyerine 2010 yılında Danone’da Modern Kanal Saha Satış Yöneticisi olarak başlayan Kebapcı, Philips’e katılmadan önce Danone ve Perrigo’da Saha Satış, Kanal Yönetimi, İş Geliştirme ve Ticari Pazarlama birimlerinde farklı rollerde görev aldı.

 

Sinan Kebapcı, görevine Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü olarak devam edecek.

Royal Philips Hakkında

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların sağlığını ve hayatlarını anlamlı inovasyonlar yoluyla iyileştirmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips'in hasta ve insan merkezli inovasyon anlayışı, tüketiciler için kişisel sağlık çözümleri ve sağlık hizmeti sağlayıcıları ile bu kuruluşların hastanede ve evde tedavi görmekte olan hastaları için profesyonel sağlık çözümleri sunmak üzere ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Hollanda merkezli şirket, tanısal görüntüleme, ultrason, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra kişisel sağlık alanında da pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 71,500 kişiyi istihdam eden Philips, 2022 yılında 17.8 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Melike Koç

Bersay İletişim Danışmanlığı

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Medya

Sosyal medyada paylaşın

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.