Haber merkezi | Türkiye

Şub 20, 2024

Philips Türkiye’nin stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

İnsanların hayatlarını anlamlı yenilikler yoluyla iyileştirmeye odaklanan, lider sağlık teknolojileri şirketlerinden biri olan Philips, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Lider sağlık teknolojileri şirketlerinden biri olan Philips’in Türkiye’deki yeni stratejik iletişim ajansı bilişimden sağlığa, finanstan sigortacılığa kadar geniş bir sektörel yelpazedeki müşteri portföyüne 360 derece iletişim hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli (MPN) oldu. MPN, iş birliği kapsamında Philips Türkiye’nin kurumsal iletişim çalışmalarının yanı sıra, Kişisel Sağlık ve Sağlık Sistemleri iş birimlerinin iletişim danışmanlığını yürütecek.


İnsanların hayatlarını anlamlı yenilikler yoluyla iyileştirmeye odaklanan Philips, Türkiye’de 94 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor.


30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren MPN, Philips’in kurumsal iletişim çalışmaları ile birlikte Sağlık Sistemleri iş biriminde yer alan teşhis, tedavi, evde bakım alanlarındaki tıbbi cihazlarından ve dijital sağlık çözümlerinden, Kişisel Sağlık iş biriminde yer alan kadın ve erkek bakım ürünlerinden, ağız ve diş sağlığı alanındaki Sonicare ve anne-bebek sağlığı alanındaki Philips Avent ürünlerinden oluşan portföylerin iletişim çalışmalarını yürütecek. 

Royal Philips Hakkında

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların sağlığını ve hayatlarını anlamlı inovasyonlar yoluyla iyileştirmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips'in hasta ve insan merkezli inovasyon anlayışı, tüketiciler için kişisel sağlık çözümleri ve sağlık hizmeti sağlayıcıları ile bu kuruluşların hastanede ve evde tedavi görmekte olan hastaları için profesyonel sağlık çözümleri sunmak üzere ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Hollanda merkezli şirket, tanısal görüntüleme, ultrason, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra kişisel sağlık alanında da pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 69,700 kişiyi istihdam eden Philips, 2023 yılında 18.2 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Marjinal Porter Novelli Hakkında:

1993 yılında kurulan Marjinal Porter Novelli (MPN), 90’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren uluslararası iletişim ağı Porter Novelli’nin Türkiye ofisidir. Porter Novelli’nin 50 yılın üzerindeki sosyal yatırım ve kurumsal sosyal sorumluluk deneyiminden beslenen MPN; bilişimden sağlığa, finanstan sigortacılığa kadar geniş bir sektörel yelpazedeki müşteri portföyüne 360 derece iletişim hizmetleri sunan bir “purpose” ajansı olarak faaliyet göstermektedir. Marjinal Porter Novelli, bir markanın bir yandan büyürken diğer yandan da çalışanları, tedarikçileri, müşterileri ve geri kalan tüm paydaşlarıyla birlikte dünyaya olumlu katkılarda bulunmasını sağlayan değerler bütününe dayalı iletişim yolculukları tasarlamakta ve gücünü markaların var oluş amaçlarından alan sosyal yatırımların koordinasyonunu da üstlenmektedir. “Hayvan Dostu Şirket” inisiyatifinin kurucusu olan Marjinal Porter Novelli’de 70 kişinin üzerinde üyeye sahip profesyonel ekip, çalışma alanını dört ayaklı 23 can dost ile paylaşmaktadır. www.marjinal.com.tr 

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Medya

Sosyal medyada paylaşın

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.