Philips’in yenilenen Akıllı Ütü Ailesi şimdi her zamankinden daha güçlü ve hızlı

Haziran 20, 2013

İstanbul, Türkiye – Isı ayarını otomatik olarak kendi yapan, tüm kumaşlar için en doğru sıcaklığı sağlayarak en inatçı kırışıklarda bile mükemmel sonuçlar alınmasını sağlayan Philips Akıllı Ütü Ailesinin yeni nesil üyeleri GC9222, GC9246 ve GC9545, akıllı ütülerin tüm özelliklerini bir üst seviyeye taşıyor. Enerji tasarrufunun yüzde 40’a vardığı Akıllı Ütülerde, buhar basıncı 6,5 bar’a, şok buhar gücü de 360 grama kadar çıkıyor (GC9545). Isı ayarını otomatik yaparak kullanım kolaylığı sunan ve ütüleme talimatlarına son veren Philips Akıllı Ütü Ailesi, ütünün ısınmasını ya da soğumasını beklemeye gerek kalmadan, farklı kumaşları ard arda ve hızla ütüleyebilmenizi sağlıyor.

Tüm hassas kumaşları yakmadan ve bozmadan ütüleyen Akıllı Ütülerin sırrı, Akıllı Çip Teknolojisi’nde saklı. Buharın ütü tabanından çıkana kadar her zaman en uygun sıcaklıkta kalmasını sağlayan bu teknoloji, ütünüzün ne damlatacak kadar soğuk ne de kumaşınızı yakacak kadar sıcak olmasını engelliyor.  Böylece yüksek basınçlı buharla hem mükemmel bir ütü sonucu elde ediyorsunuz hem de kumaşlarınızı koruyorsunuz.

Philips Akıllı Ütülerin ısı ayarını ortadan kaldırması, kullanımlarını da kolaylaştırıyor: Açma/kapama, su tankı doluluk ve kireç temizleme uyarısı olmak üzere sadece 3 tuşu bulunan Philips Akıllı Ütüler, 40 derecelik kazan açısı sayesinde bilek ağrısını önlüyor, kordon ve prizlerin saklandığı bölmesi sayesinde de estetik bir görünüm sunuyor.

Uluslararası kuruluşlar tarafından test edilen ve onaylanan** Philips Akıllı Ütüler, tüm giysilerinizi yakmadan, bozmadan, lekelemeden ve hızlı bir şekilde ütülüyor ve her zaman en iyi sonucu veriyor. Size de sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak kalıyor!

Neden Buhar Kazanlı Ütü?
Buhar kazanlı ütüler, kazana doldurulan suyun yüksek sıcaklıkta ve basınçta buhara dönüştürülmesi nedeniyle 2 kat daha hızlı ütüleme yapılmasını ve kat kat kumaşların tek seferde kolayca ütülenmesini sağlıyor.

**Konusunda uzman 3 kurum, ütülenebilen tüm kumaşlarda Akıllı Ütü’yü test etti ve onayladı:
 *Euromonitor araştırma şirketi 2002-2012 satış sonuçlarına göre

Philips GC9545 SilentCare Akıllı ÜtüPhilips GC9246 Akıllı Ütü ExpertPhilips GC9222 Akıllı Ütü Expert
OptimalTempOptimalTempOptimalTemp
Sessiz ütü (SilentCare)
6,5 bar buhar basıncı6,5 bar buhar basıncı5,5 bar buhar basıncı
120 gr/dk sürekli buhar gücü120 gr/dk sürekli buhar gücü120 gr/dk sürekli buhar gücü
360 gr/dk şok buhar340 gr/dk şok buhar300 gr/dk şok buhar
1,5 lt su tankı, 2 saat ütüleme1,5 lt su tankı, 2 saat ütüleme1,5 lt su tankı, 2 saat ütüleme
Ayrılabilir su tankıAyrılabilir su tankıAyrılabilir su tankı
Kolay kireç temizlemeKolay kireç temizlemeKolay kireç temizleme
Taşıma kilidiTaşıma kilidi
Auto Shut OffAuto Shut OffAuto Shut Off

Fiyat:

GC9222: 799,9 TL
GC9246: 899,9 TL
GC9545: 999,9 TL

Daha fazla bilgi için:

Burcu Ateş
Philips Tüketici Ürünleri Halkla İlişkiler Müdürü
Tel:  0216 636 16 88
E-posta: burcu.ates@philips.com

Derya Deniz
Tel:  0212 337 51 18 / 0554 289 49 28
E-posta:  derya.deniz@bersay.com.tr

Deniz Güventürk
Tel:  0212 337 52 67 / 0554 756 89 33
E-posta:  deniz.guventurk@bersay.com.tr

Royal Philips (NYSE:PHG, AEX:PHIA) Sağlık, Tüketici Yaşam Tarzı ve Aydınlatma alanlarında anlamlı buluşlarla insanların yaşam kalitesini geliştirmeye odaklanmış çok yönlü bir sağlık ve kaliteli yaşam ürünleri firmasıdır. Hollanda merkezli bir şirket olan Philips, 2012'de 24,8 milyar Euro’luk bir satış rakamına ulaşmıştır ve 100'ü aşkın ülkede yaklaşık 116.000 çalışanı bulunmaktadır. Şirket kalp sağlığı, akut bakım, evde bakım, enerji tasarruflu aydınlatma çözümleri, yeni aydınlatma uygulamalarnını yanı sıra, erkek tıraş ve bakım ürünleri, ağız sağlığı konularında dünya lideridir. Philips ile ilgili haberleri,www.philips.com/newscenter adresinde bulabilirsiniz.