Şehirlerde gölge ve ışığın oyunu: Metronomis LED

Haziran 6, 2013

Philips’in dizaynı fonksiyonellikle buluşturan Metronomis LED Serisi, tasarımda farklı seçenekler sunan özel dizaynı ile şehirlerde hem tarihi hem de modern alanların aydınlatma çözümünü tek bir üründe sunuyor. Metronomis LED Serisi ile, armatür yüzeyinde veya aydınlatılan bölgede, özel reflektörler sayesinde aydınlatma efektleri yaratılarak fonksiyonel aydınlatmaya yönelik yüksek oranda verim alınabiliyor. Tasarımda yarattığı ayrıcalık ile dizayndaki çeşitliliği fonksiyonellikle buluşturan yeni seri, bu yönüyle dış aydınlatmada farklı bir dekoratif aydınlatma seçeneği sunuyor.

Çok yönlü ve ihtiyaca yönelik çözüm...
Metronomis LED Serisi, farklı aydınlatma uygulamaları ile şehirlere yeni bir kimlik kazandırırken, sunduğu enerji tasarrufunun başrol oyuncusu olan LED teknolojisi ile dış aydınlatmada enerji maliyetlerini azaltarak çevresiyle uyum sağlayan, çok yönlü ve ihtiyaca yönelik bir çözüm sunuyor.

Gölge ve ışık oyunları ile farklı bir ambiyans...
Özel projelere yönelik olarak ambiyans aydınlatma seçenekleri ile ışık oyunları ve yaratıcı gölgelerin oluşturulabildiği Metronomis LED Serisi, farklı kullanım alanlarında aydınlatma çözümü de sunuyor. Yürüme yollarından alışveriş alanlarına, meydanlardan parklara kadar şehrin bir çok alanında kullanılabilen Metronomis LED Serisi, çekici yer aydınlatma efektleri ile ambiyans aydınlatmasına farklı bir bakış açışı kazandırıyor.

Kentlerin kimliğine yeni bir bakış…
Çelik dizaynı ile modern ve tarihi yapılarda güvenli bir şekilde kullanılabilen Metronomis LED Serisi, sahip olduğu benzersiz tasarımıyla kent merkezleri ve meydanlarının sahip olduğu “kent kimliğini” yeniden canlandırıyor.  Sunduğu ışık efektleriyle kentlerin kimliğinin altını yeniden çizen seri, mekanların geleneksel ve modern ruhunu birebir yansıtıyor.

Berna Yalaz         berna.savas@philips.com               0216 636 1629

Sanem Sofuoğlu  sanem.sofuoglu@bersay.com.tr 0212 337 52 87
Tuğba Bozkurt   tugba.bozkurt@bersay.com.tr  0212 337 52 85

Hollanda kökenli Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHI) sağlık, aydınlatma ve tüketici ürünleri sektörlerinde sunduğu güncel yenilikler ile insanların yaşamlarını iyileştirmeye odaklı, çok amaçlı bir Sağlık ve İyi Yaşam şirketidir. Merkezi Hollanda'da bulunan Philips'in dünyada 100’den fazla ülkede toplam 116 bin çalışanı bulunmaktadır. 2012 yılında 24,8 milyar Euro tutarındaki satışlarıyla şirket, kalp sağlığı, akut bakım ve evde sağlık bakımı, enerji verimli aydınlatma çözümleri ve yeni aydınlatma uygulamaları ile erkek tıraş ve bakım ürünleri ve ağız sağlığı ürünleri gibi kişisel sağlık ve bakım amaçlı yaşam tarzı ürünlerinde pazar lideridir. Philips ile ilgili haberlere www.philips.com/newscenter adresinden ulaşabilirsiniz.