Ana sayfa > Ventilasyon ile ilgili haberler ve güncellemeler

Ventilasyon ile ilgili haberler ve güncellemeler

01 Haziran 2022

Kurumsal Müşteriler için Trilogy Düzeltme Güncellemesi

 

Philips'in etkilenen Trilogy 100/200 cihazlarına Philips Servis Merkezlerinde ve belirlenen yeniden üretim tesislerinde servis vermeye başladığını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Başlangıçta bu hizmeti yalnızca Philips üzerinden sunacağız ve düzeltme sürecini hızlandırmak için ek Servis Merkezleriyle de birlikte çalışarak ilerleyeceğiz.

 

Hasta tedavisinin devamlılığını sağlamak ve bu cihazları mümkün olduğunca verimli bir şekilde düzeltmek amacıyla önümüzdeki yıl hastaların %100'üne ulaşmak için Trilogy cihazlarını her ay Philips'e gönderip ikamelerini almaları konusunda kurumsal müşterilerimizin yardımına ihtiyacımız var. Her ay müşterilerimizin yaklaşık %10'unun Trilogy cihazlarını iade ettiği varsayıldığında cihazlar için düzeltme aralığının Philips'e gidiş ve Philips'ten gönderim süresi de eklendiğinde cihaz başına yaklaşık 4 hafta olacağını tahmin ediyoruz.

 

Aylık hasta ziyaretleri düzeni, Philips'in kapasitesi ve teslim süreleri esas alındığında, Trilogy 100/200 onarım setleri için düzeltme sürecinin tamamlanmasının yaklaşık 12-14 ay süreceğini planlıyoruz.

 

Düzeltme süreci boyunca gösterdiğiniz sabır ve güven için teşekkür ederiz. Süreçte güncellemeler olduğunda bunları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

05 Nisan 2022

Trilogy 100 ve 200 için Bakteri Filtreleri hakkında kurumsal müşterilere yönelik bilgiler

 

Bir doktorun hastanın etkilenen ventilatör cihazını kullanmaya devam etmesi gerektiğini belirlediği durumlarda Philips, doktorun tavsiyesi ile bağlantılı olarak ses azaltma köpüğü parçacığına maruziyeti azaltmak için bakteri filtreleri sunar. 

 

Bakteri filtreleri, etkilenen cihazın Kullanım Talimatlarına (KT) uygun şekilde kullanılmalıdır. Bu tür filtrelerin kullanılması bozunmuş ses azaltma köpüğü parçacıklarına maruziyeti azaltabilse de, bakteri filtreleri potansiyel uçucu organik bileşiklere ("VOC'ler") maruz kalmayı azaltmayacaktır.
 

Philips, tedaviyi gerçekleştiren doktorları etkilenen cihazlarda tedaviye devam etmelerini önermiş olan hastalara daha güvenli bakım sağlanmasına yardımcı olmak için www.philips.com/src-update adresinde geri çağrılan Trilogy 100/200 modellerini kaydeden müşterilere hat içi bakteri filtreleri sağlayacaktır. Programa katılmayı tercih eden müşteriler, cihaz düzeltilene kadar on günde bir kayıtlı her Trilogy 100/200 cihazı başına bir (1) adet hat içi bakteri filtresi paketi (on (10) filtre içerir) sipariş edebilir. Lütfen unutmayın, müşteriler öncelikle www.philips.com/src-update adresinde geri çağrılan cihazları kaydetmeli ve hastalarının etkilenen cihazları kullanmaya devam edeceklerini belirtmelidir.

 

Bu programa nasıl katılacağınız konusunda talimatlar için lütfen yerel satış temsilcinizle iletişime geçin. Gönderilen filtreler, yerel düzenleyici onaylara ve tedarik mevcudiyetine uygun olacaktır.

 

Hastalar geçici Trilogy Evo programı aracılığıyla geçici bir Trilogy Evo almışsa filtre sağlanmayacaktır. Hastaya geçici Trilogy Evo programına göre geçici bir Trilogy Evo cihazı sağlarsanız bu hastaya herhangi bir filtre gönderilmez.


Hat içi bakteri filtresinin doğru kurulumu ve incelemesi için lütfen etkilenen ilgili cihazın Kullanım Talimatlarına uyun. Yukarıda belirtildiği gibi, söz konusu filtrenin değiştirme sıklığı ile ilgili olarak bakteri filtresinin kendine ait Kullanım Talimatlarına da uymanız gerekir.

 

Bu geri çağırmadan kaynaklanan zorlukları verimli ve etkili bir şekilde ele almanıza yardımcı olmak istediğimizi yeniden vurgulamak isteriz. Bu geri çağırmayı tamamlamak ve hem size hem de etkilenen hastalarınıza en güncel bilgileri sağlamak için sıkı çalışmaya devam edeceğiz. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen müşteri satış temsilcinizle veya Philips klinik destek ile iletişime geçin.

 

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.