Ana sayfa > Etkilenen cihazlar için test sonuçları

Etkilenen cihazlar için test sonuçları

 

Haziran 2021'de, belirli CPAP, BiPAP ve Mekanik Ventilatör cihazlarında polyester bazlı poliüretan (PE-PUR) ses azaltma köpüğüyle ilgili olası sağlık risklerini keşfettikten sonra Philips Respironics, gönüllülük esasına dayalı bir geri çağırma bildirimi yayımlamıştır. 

 

Etkilenen cihazlar üzerinde biyouyumluluk değerlendirmeleri de dahil olmak üzere kapsamlı testler ve analizler gerçekleştirmek için bağımsız ortaklarla çalışmaya devam ediyoruz. 

 

Yeni test sonuçlarının belgeleri hazır oldukça ekleneceğinden lütfen bu sayfayı sık sık kontrol edin.

Belgeler

Yeni test sonuçları hazır oldukça bu bölüme güncel bilgiler eklemeye devam edeceğiz.

Bugüne Kadar Hazır Olan Philips Respironics PE-PUR Testi Sonuçları

 

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022

Bu Philips Respironics güncellemesi, sağlık hizmeti sağlayıcılarının, geri çağrılan ürünlerin sürekli kullanımı riskine ilişkin bilinçli kararlar vermesi amacıyla ek bilgileri alması için sağlık uzmanlarına, hastalara ve diğer paydaşlara test sonuçları hakkında ve geri çağrılan cihazlarda uçucu organik bileşikler (VOC'ler), partikül maddesi (PM) ve diğer testler için kullanılan PE-PUR köpük testinden elde edilen sonuçlar ve bulgular hakkında bugüne kadar üçüncü taraflarca onaylanmış sonuçları sağlamayı amaçlamaktadır. Geri çağırma bildiriminin en son sürümünde sağlık hizmeti sağlayıcıları ve hastalar için genel kılavuz aynı kalmaya devam etmektedir.  

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.