Ana sayfa > Philips'in ABD'deki geri çağırma bildiriminde önemli güncelleme

Philips'in ABD'deki geri çağırma bildiriminde önemli güncelleme

16 Kasım 2021

Philips bu geri çağırmalarla bağlantılı olarak FDA'nın önerilerine uygun hale getirmek ve daha kapsamlı kullanım yönergeleri sağlamak için ABD'deki geri çağırma bildirimini güncellemiştir.

Uyku simgesi

BiLevel PAP ve CPAP cihazları kullanan hastaların uygun tedavi planını öğrenmek için doktorlarına danışmaları gerekmektedir. 


Bu kılavuz, doktorunuza danışmadan önce tedaviyi bırakmak konusundaki geçmiş önerimize göre güncellenmiştir. Doktorunuza danıştıysanız bu güncellemeyle ilgili olarak başka bir şey yapmanız gerekmez.

Solunum bakımı simgesi

Yaşam destek ventilasyonu kullanan hastaların reçete edilen tedaviye devam etmesi gerekmektedir.

 

Bu kılavuzda herhangi bir güncelleme yapılmamıştır. Atılacak uygun adımları belirlemek için en kısa zamanda doktorunuza danışın.

Sonraki aşamada beklenenler

 

Tedavi planınız hakkında en iyi kararı vermelerine yardımcı olmak için klinik bilgiler bakım ekiplerinize verilmiştir. Doktorunuz tıbbi öykünüzü bildiğinden siz ikame cihazınızı alana kadar tedavinize devam etmenin faydalarını veya risklerini belirleyecek en kalifiye kişi kendisidir.   

 

Cihazınızın ne zaman ve nasıl onarılacağı veya değiştirileceği konusunda haber beklemenin  rahatsız edici olabileceğinin ve zamanlamanın çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu geri çağırma sürecini tamamlamak için sıkı çalışıyoruz ve hem sizinle hem de bakım ekibinizle iletişimde kalarak güncel bilgi alışverişinde bulunuyoruz. İkame cihazların nakliyesi konusunda ilerleme kaydedip üretim kapasitemizi artırmış olsak da ABD'deki onarım ve değiştirme programının tamamlanmasının yaklaşık Eylül 2022'ye kadar süreceğini tahmin ediyoruz.   

 

Bilgi almak ve sık sorulan soruların yanıtlarını görmek için philips.com/src-update adresini de ziyaret edebilirsiniz.

* Bu yalnızca ABD için bir geri çağırma bildirimi olup dünyanın geri kalanı için bir saha güvenlik bildirimi niteliği taşır. ABD'de geri çağırma bildirimi FDA tarafından Sınıf I geri çağırma olarak sınıflandırılmıştır. Onarım ve değiştirme için izin verilmiş cihazlar DreamStation CPAP ve BiLevel cihazlarını, DreamStation ASV cihazlarını ve DreamStation ST/AVAPS cihazlarını kapsar.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.