Ana sayfa > Hastanın önceliklendirilmesi hakkında önemli bilgiler

Hastanın önceliklendirilmesi hakkında önemli bilgiler

17 Şubat 2022

Düzeltme süreci doğrudan Philips tarafından yönetilen ABD'deki hastalar için hasta kayıt süreci boyunca toplanan veriler artık potansiyel olarak daha yüksek riskli hastaların düzeltme sürecine öncelik verilmesine yardımcı olmak için kullanılacaktır.

Öncelik verilecek bilgilerimi ne zaman güncelleyebilirim?

 

Philips, ABD'de Şubat 2022 sonunda hasta portalını ve mevcut hasta kaydı bilgilerini güncelleyebilme özelliğini kullanıma sunmuştur. Kayıt yaptıran kişilere kayıt bilgilerini güncelleme fırsatı verildikten sonraki haftalarda önceliklendirmeye göre cihazları dağıtmaya başlayacağız. Gizlilik nedeniyle, lütfen kişisel sağlık bilgilerinizi, kullanıma sunulduğunda hasta portalı dışında herhangi bir iletişim kanalı üzerinden Philips'e göndermeyin. Bu portal kullanıma sunulduğunda kayıtlı hastalar e-posta bildirimi alacaktır.

Hasta portalı açıldığında kayıt bilgilerimi güncellemeye hazır olmak için hangi bilgilere ihtiyacım olacak?

 

Hasta portalı kullanıma sunulduğunda lütfen kayıt onay numaranızı veya seri numaranızı girmeye ve soyadınızı, posta kodunuzu ve telefon numaranızın son 4 hanesini kullanarak kimliğinizi doğrulamaya hazır olun. Ek olarak yaşınız, ilgili sağlık durumları, OSA şiddeti, gebelik, meslek, sürüş sırasında uyuyakalma nedeniyle araba kazası öykünüz olup olmadığı,  etkilenen cihazınızda köpük partikülleri tespit edip etmediğiniz ve cihazı temizlemek için ozon kullanıp kullanmadığınız dahil olmak üzere cihaz düzeltme işlemini önceliklendirmek için kullanılacak demografik bilgilerinizi ve sağlık bilgilerinizi güncelleme fırsatınız olacaktır.

Hasta önceliklendirme sürecinde neler "ilgili sağlık durumları" olarak kabul edilir?

 

Kronik Solunum Yetmezliği; KOAH, astım veya diğer kronik akciğer hastalığı öyküsü; miyokard enfarktüsü veya kardiyak arrest öyküsü; kronik oksijen bağımlılığı öyküsü; son 90 günde hastaneden taburcu olma öyküsü; konjestif kalp yetmezliği; pulmoner hipertansiyon; atriyal veya ventriküler aritmi öyküsü; akut inme veya geçici iskemik atak (GİA) öyküsü; travma sonrası stres bozukluğu (PTSD) ve depresyon gibi zihinsel bozukluklar; malign hipertansiyon; organ nakli öyküsü; epilepsi veya nöbetler.

Hastalara artık risk durumuna göre öncelik vermeniz cihazımı daha hızlı alacağım anlamına mı geliyor?

 

Cihaz kaydınızı ek demografik bilgilerle ve sağlık bilgileriyle güncellemek, cihazınızı daha hızlı alacağınızı garanti etmez. Bununla birlikte, siparişinizi göndermek için ihtiyacımız olan bilgileri topladığımız için düzeltme işlemine hazır tüm hastaları inceleyip analiz etme ve cihazı önce hangi hastaların alacağını belirleme fırsatımız olacaktır. Potansiyel olarak daha yüksek risk taşıyan hastaların çözümüne öncelik verilmesinin yanı sıra, yeterli envanter müsaitliği ve mevcut tedavi ayarlarını ikame üniteye aktarmak için Philips'in hasta ve DME'lerden gerekli bilgileri alması da dahil olmak üzere bir dizi başka gereklilikler de yerine getirilmelidir. 

 

Cihazınızın ne zaman ve nasıl onarılacağı veya değiştirileceği hakkında haber beklemenin can sıkıcı olabileceğinin farkındayız. Birçok pazara ikame cihazlar göndermeye başlamış olsak da Philips şu anda bireysel onarım veya değiştirme işlemleri için zaman aralığı verememektedir. Hastaların büyük çoğunluğu için değiştirme süreci aşağı yukarı 2022 yılının sonuna kadar devam edecektir. 

Philips düzeltilen DreamStation cihazlarının kimlere gönderileceğine nasıl karar verir?

 

Düzeltme süreci doğrudan Philips tarafından yönetilen ABD'deki hastalar için hasta kayıt süreci boyunca toplanan veriler artık potansiyel olarak daha yüksek riskli hastaların düzeltme sürecine öncelik verilmesine yardımcı olmak için kullanılacaktır. Bu önceliklendirmeye ek olarak, elde yeterli envanter olduğunda ve Philips mevcut tedavi ayarlarını ikame üniteye aktarmak için gerekli bilgileri hastalardan ve DME'lerden aldığında ikame cihazların gönderimi gerçekleşir (Şubat sonunda kullanıma sunulacaktır). Önceliklendirmeye yardımcı olacak yeni bilgiler toplanırken lütfen bu esnada kaydınızı güncellediğinizden emin olun. 


Philips, düzeltme hizmeti modeli nedeniyle bu önceliklendirmeyi Amerika Birleşik Devletleri dışında uygulayamıyor olsa da, evde bakım hizmeti sağlayıcılarını ve etkilenen hastaları için ihtiyaç duydukları benzer bir stratejiyi uygulamak isteyen diğer iş ortaklarını destekliyoruz.  Bu nedenle Philips, bu amaçla yapılan çalışmalara yardımcı olmak adına girdi değişkenlerinin ayrıntılı bir dökümünü sağlamıştır.


Philips, bugüne kadar üretim kapasitesini artırmak ve envanter hazır olduğunda ikame cihazları müşterilerimize ve hastalarımıza göndermek için çalışmaktadır. 

Yüksek riskli hastaları belirlemek için hangi bilgileri kullanıyorsunuz?

 

Saha düzeltici eyleminden etkilenen diğer hastalara kıyasla, uyku tedavisi bırakılırsa veya partikül bozunmasına maruz kalınırsa bazı hastalar sağlık durumları nedeniyle daha yüksek risk altında olabilir. ABD'de değiştirme süreciyle doğrudan Philips'in ilgilendiği hastalar, kayıtlarını yeniden açma ve öncelik derecesi atamak için kullanılabilecek sağlık sorunlarını, demografik bilgilerini, mesleki ayrıntılarını ve cihaz kullanım koşullarını belirleme seçeneğine sahip olacaktır. Girdi olarak toplanan veriler arasında hasta yaşı,  ilgili sağlık durumları, OSA şiddeti, gebelik, kamu güvenliğiyle ilişkili meslek, sürüş sırasında uykuya dalma nedeniyle araba kazası öyküsü, köpük partiküllerinin tespit edilmesi ve cihaz temizleme amacıyla ozon kullanımı yer alır. 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.