banner background image

Philips Domestic Appliances Clean Home+ Uygulaması Gizlilik Bildirimi

 

Bu Gizlilik Bildirimi, en son 21 Ocak 2022'de güncellenmiştir.

Philips Domestic Appliances Clean Home+ Uygulaması ("Uygulama"), Philips Domestic Appliances Hava Temizleme Cihazları ve Robot Elektrikli Süpürgelerinizi (topluca "Cihazlar") istediğiniz zaman istediğiniz yerden kontrol etmenizi, izlemenizi ve yönetmenizi sağlar ("Hizmetler"). Tüm Cihazların Uygulama tarafından kontrolü desteklemediğini lütfen unutmayın.


Uygulama ve Cihazlar, Philips Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kontrol edilir ("Philips Domestic Appliances", "bizim", "biz" veya "bize").  Uygulamadan ve/veya Uygulama ile eşleştirmeye karar verdiğiniz bir Cihazdan toplanan kişisel verileri işleriz. 

Gizlilik Bildirimi, Cihaz ve/veya Uygulama tarafından toplanan veya işlenen kişisel veriler için geçerlidir. Bu Gizlilik Bildirimi’nin amacı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“Kanun”) 10. Maddesi uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak bilgilendirmektir. 

Lütfen şunları da okuyun: Tanımlama Bilgisi Bildirimi ve Kullanım Koşulları.

Hangi Kişisel Verileri Ne Amaçlarla Toplarız?

Uygulamaya eriştiğiniz, Uygulamayı indirdiğiniz ve yüklediğiniz zamanlar da dahil olmak üzere Hizmetlerimizi sunduğumuzda aşağıda ayrıntılı olarak açıklanan kişisel verileri alır veya toplarız.  
account data

Hesap Verileri

MyPhilips hesabını veya sosyal medya profilinizi kullanarak Uygulamada oturum açabilirsiniz.

 

  • Sosyal medya aracılığıyla giriş yaptığınızda topladığımız kişisel veriler arasında herkese açık veriler (ör. profil fotoğrafı, kimlik, cinsiyet, profil URL'si, doğum tarihi, ana sayfa ve konum) ve e-posta bulunabilir. Sosyal medya sağlayıcınızın, Uygulamayı kullandığınız ve sosyal medya hesabınızı kullanarak oturum açtığınız için bilgi toplayabileceğini lütfen unutmayın. Gizlilik uygulamaları hakkında bilgi edinmek için lütfen sosyal medya sağlayıcınızın Gizlilik Bildirimini (ör. Facebook, Google) okuyun.

 

  • Bir MyPhilips hesabı oluşturduğunuzda topladığımız kişisel veriler adınızı, kullanıcı adınızı, e-posta adresinizi ve parolanızı içerebilir. Bu durumda, kullanıcı adınızı ve parolanızı doğrulamak, sizinle sorularınız hakkında iletişim kurmak, kabul etmeniz durumunda size kesinlikle hizmetle ilgili olan duyurular veya doğrudan pazarlama iletişimleri göndermek için bir karşılama e-postası göndereceğiz. Ayrıca, bir Philips veya Philips Domestic Appliances ürününü veya hizmetini sipariş etmek, bir promosyona ya da oyuna katılmak, Philips veya Philips Domestic Appliances promosyonuyla ilgili bir sosyal medya etkinliğine katılmak (örneğin, "beğen" veya "paylaş" düğmelerine tıklayarak) ve ürün test veya anketlerine katılmak için de MyPhilips hesabınızı kullanabilirsiniz.

 

Hesap Verilerinizi hesabınızı oluşturmak ve yönetmek için kullanırız. Hizmet sunmak için sizin Hesap Verilerinizi kullandığımızdan Hesap Verilerinizin işlenmesini, Kanun’un 5.2c kapsamında yasal geçerliliği bulunan ve tarafı olduğunuz sözleşmenin uygulanması için gerekli olarak değerlendiririz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
Devices data

Cihaz Verileri

Cihazınızı Uygulama ile eşleştirdiğinizde, Cihazınıza bağlanan yönlendiricinin IP adresini alırız. Ayrıca, aşağıdaki bilgileri de toplarız:

 

  • Hava Temizleme Cihazları.

(I)   Cihaz Kimliği, çalışma modu, güç açma/kapatma, fan hızı, programlayıcı ve kontrol komutları dahil Cihaz Verileri.

(II)  İç Mekan Alerjen İndeksi, PM2.5, sıcaklık, gaz ve nem seviyesi dahil Genel Hava Kalitesi Verileri.

 

  • Robot Elektrikli Süpürge Cihazları.

(I)  Cihaz Kimliği, programlayıcı verileri, döngü sayısı ve temizleme süresi dahil Cihaz Verileri.

 

Bu verileri, Hizmetleri sağlamak; Cihazı ortamından haberdar etmek; Cihazlarımızı ve Hizmetlerimizi iyileştirmek ve Cihazla ve Cihaz hizmetleriyle etkileşimde olmanızı sağlamak için kullanırız.

 

Cihazınızın Verileri, Cihazınızı yalnızca Hizmet amacıyla Uygulama ile eşleştirmeye karar verdiğinizde işlendiğinden, Kanun’nun 5.2.c Maddesi kapsamında yasal geçerliliği bulunan ve tarafı olduğunuz sözleşmenin uygulanması için gerekli olarak değerlendiririz.

 

Sağlanan Diğer Veriler

Uygulama, Hava Temizleme Cihazı modelinize bağlı olarak size iç mekan hava kalitesi hakkındaki endişeleriniz; evinize/odanıza ne kadar süre önce taşındığınız ve Cihazı yerleştirdiğiniz oda ile ilgili kısa bir anket gösterebilir. Uygulama, Cihazınız için en uygun çalışma modunu ayarlamak üzere yanıtlarınızı kullanacaktır. Ayrıca, analizler gerçekleştirmek ve sonuçları ürün geliştirme, iyileştirme ve/veya pazarlama amacıyla kullanmak için de yine bu ankete verilen yanıtları işleyeceğiz.

 

Sağlanan Diğer Veriler, Cihazlarınızı yalnızca Hizmet amacıyla Uygulama ile eşleştirmeye karar verdiğinizde işlendiğinden, Kanun’nun 5.2.c Maddesi kapsamında yasal geçerliliği bulunan ve tarafı olduğunuz sözleşmenin uygulanması için ve 5.2.f Maddesi kapsamında verilerin meşru çıkarlara dayalı olarak analiz amacıyla işlenmesi ölçüsünde gerekli olarak değerlendiririz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
Cookies Image

Tanımlama Bilgileri ve Analiz Verileri

 

Hizmetlerimizi işletmek, sağlamak, iyileştirmek, anlamak ve özelleştirmek için tanımlama bilgileri, etiketler veya benzer teknolojiler ("Tanımlama Bilgileri") kullanırız. Tanımlama bilgileri; benzersiz kullanıcı cihaz numaranız, mobil cihazınızın IP adresi, kullandığınız mobil İnternet tarayıcısının veya işletim sisteminin türü, oturum ve kullanım verileri ya da Uygulamayı kullanımınız ile ilgili bilgiler olan hizmetle ilgili performans bilgileri de dahil olmak üzere mobil cihazınızı tanımamızı ve kişisel verilerinizi toplamamızı sağlar.


Uygulamayı iyileştirmeye yardımcı olmak ve kişiselleştirilmiş hizmetler almak için Uygulama verilerinizi paylaşmayı kabul ettiğinizde, Uygulama kullanım verilerinizi aşağıda açıklandığı şekilde toplayıp işleriz. Bunu yapmak için Uygulama verilerinizi bizim adımıza ve talimatlarımıza uygun olarak işleyen birkaç hizmet sağlayıcı kullanırız. Hizmet sağlayıcılarımız bilgilerinizi toplamamıza yardımcı olmak için Tanımlama Bilgileri kullanır.


Bu Uygulama, Adobe Systems Software Ireland Limited ("Adobe") tarafından sağlanan bir analiz hizmeti olan Adobe Analytics'i kullanır. Adobe Analytics; Uygulamanın, Uygulamadaki genel trafik düzenini analiz etmesine yardımcı olmak amacıyla "tanımlama bilgilerini" veya Uygulama içine yerleştirilen metin dosyaları olan benzer teknikleri kullanır. Tanımlama bilgisi tarafından oluşturulan, Uygulamanın kullanımıyla ilgili bilgiler Adobe'ye aktarıldığında Adobe, konum belirlemenin kullanılabilmesi için IP adresinizin anonim hale getirilmesini ve depolama işleminden önce genel bir IP adresi ile değiştirilmesini sağlar. Adobe, Philips Domestic Appliances adına Uygulama kullanımınızı değerlendirmek amacıyla Philips Domestic Appliances'a Uygulama etkinliği raporları derlemek ve Philips Domestic Appliances'a, Uygulama etkinliği ile kullanımına ilişkin başka hizmetler sunmak için bu bilgileri kullanır. Adobe, IP adresinizi Adobe'de saklanan diğer verilerle ilişkilendirmez.


Bu Uygulamada kullanılan Tanımlama Bilgileri hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi okuyun. Bu bildirime Uygulamanın gizlilik ayarları altından erişebilirsiniz. Tanımlama Bilgilerinizi ve Analiz Verilerini yalnızca, Kanun’un 5.1 Maddesi uyarınca siz izin verdikten sonra işlediğimizi lütfen unutmayın.

 

Derecelendirmeler ve Değerlendirme Verileri


Uygulama mağazalarında bir değerlendirme yazdığınızda veya Uygulamayı derecelendirdiğinizde yorumlarınıza ve sorularınıza yanıt vermek, Uygulamayı kullanırken nasıl hissettiğinizi anlamak, Uygulama ve markamız hakkında genel algınızı öğrenmek için bu bilgileri işleyebiliriz ve bu bilgileri, Uygulamayı ve/veya ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek için kullanabiliriz. Yalnızca uygulama mağazası kullanıcı adınızı, derecelendirmelerinizi, yorumlarınızı ve bizimle paylaşmaya veya herkese açık hale getirmeye karar verdiğiniz diğer bilgileri görebiliriz. Bunu yapmamızı istemediğiniz sürece bu bilgileri hesap kimlik bilgilerinizle veya sizden aldığımız diğer bilgilerle ilişkilendirmeyiz. Müşteri desteğine ihtiyaç duyduğunuz durumlarda, verilerinizi durumunuzun takibi için kullanabilir ve aşağıdaki "Müşteri desteği" bölümüne uygun olarak müşteri destek süreci boyunca size rehberlik edebiliriz.

 

Derecelendirmeleriniz ve değerlendirme verilerinizin işlenmesini Philips Domestic Appliances'ın meşru menfaatine dayanarak ve Kanun’un 5.2.f.) Maddesi uyarınca yasalara uygun olarak değerlendiririz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
Location data

Müşteri desteği

Müşteri desteği sunmak ve Hizmetlerimizi iyileştirmek, düzeltmek ve özelleştirmek de dahil olmak üzere Hizmetlerimizi işletip sağlarız. Müşteri desteği talep ettiğinizde, Philips Domestic Appliances ile olan etkileşiminiz ve size gerekli desteği sunabilmemiz için sizinle nasıl iletişime geçebileceğimiz de dahil olmak üzere Hizmetlerimizi kullanımınız ile ilgili bilgiler sağlayabilirsiniz. Ayrıca bilgilerinizi bizimle iletişime geçtiğinizde size yanıt vermek için de kullanabiliriz.

 

Müşteri Destek verilerinizin işlenmesini, Kanun’un 5.2.c. Maddesi kapsamında yasal geçerliliği bulunan ve tarafı olduğunuz sözleşmenin uygulanması için gerekli olarak değerlendiririz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
Combined data

Birleşik Veriler

Hesap Verileri, Cihaz Verileri, Tanımlama Bilgileri, Philips Domestic Appliances'ın sosyal medya, web siteleri, e-postalar, uygulamalar ve bağlantılı ürünler gibi dijital kanalları ile etkileşimleriniz ve bu kanalları kullanımınız sırasında toplanan diğer veriler, IP adresleri, tanımlama bilgileri, cihaz bilgileri, tıkladığınız veya dokunduğunuz iletişimler, konum bilgileri ve ziyaret ettiğiniz web siteleri de dahil olmak üzere kişisel verilerinizi birleştirebiliriz.

 

Size kişiselleştirilmiş Hizmetler sunmak için Birleştirilmiş Verileri analiz ederiz. Bu aynı zamanda Uygulamanın, Cihazların ve Hizmetlerin içeriğini, işlevselliğini ve kullanılabilirliğini iyileştirmemize ve yeni ürün ve hizmetler geliştirmemize de yardımcı olur. Bu durumda, Birleştirilmiş Verilerinizin işlenmesini Kanun’un 5.2.f. Maddesi uyarınca bir meşru menfaate dayanarak ve yasalara uygun olarak değerlendiririz.

 

Tercihlerinize ve çevrimiçi davranışlarınıza bağlı olarak sizin için uygun olabilecek Philips Domestic Appliances ürün, hizmet, etkinlik ve promosyonları hakkında tanıtım iletişimi almayı kabul ederseniz Kanun’un 5.1 maddesi uyarınca açık rızanız uyarınca size e-posta, telefon ve mobil uygulamalar ile sosyal medya gibi diğer dijital kanallar aracılığıyla pazarlama ve tanıtım iletişimleri gönderebiliriz. İletişimleri tercihlerinize ve davranışlarınıza göre özelleştirmek ve size daha uygun ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak için Birleştirilmiş Verilerinizi analiz edebiliriz. Size tanıtım amaçlı iletişimler göndermeden önce açık onayınızı isteyeceğiz. 

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
Third parties
İzinler

 

Uygulamanın, Hizmetlerin amacı doğrultusunda mobil cihazınızın sensörlerine (ör. kamera, Wi-Fi, coğrafi konum veya Bluetooth) veya diğer verilere (ör. fotoğraflar) erişim izni alması gerektiğinde onayınızı isteyeceğiz. Bu tür verileri yalnızca size Hizmetleri sağlamak için gerekli olduğunda ve yalnızca siz onayınızı verdikten sonra kullanırız.

 

  • Genel İzinler
  • Wi-Fi. Cihazlarınızın eşleştirmesini ayarlamak için.
  • Kamera. Cihazların eşleştirmesini başlatmak üzere QR kodu okutmak için.
  • Fotoğraf. İç veya dış mekan hava kalitesinin anlık görüntülerini almanızı ve bunları SMS/WeChat veya diğer sosyal kanallar aracılığıyla paylaşmanızı sağlayan fotoğraf paylaşma işlevini etkinleştirmek için.
  • Arama. Uygulama aracılığıyla Philips Domestic Appliances müşteri desteğini arayabilmenizi sağlamak için.
  • Kabaca coğrafi konum ve konum. 
  • Cihaz eşleştirme. Android işletim sistemleri, Uygulamayı Cihaza bağlamak için kabaca coğrafi konum bilgisi gerektirir. iOS, Uygulama ve Cihazlar yakındayken tanınması için konum verilerine erişim gerektirir. Bu tür verileri hiçbir şekilde işlemeyiz. Veriler, mobil cihazınızda depolanır ve bu cihaza erişimimiz olmaz. Profilinizi veya Uygulamayı silerseniz bu veriler mobil cihazınızdan silinecektir.
  • Size yakın bir Philips Domestic Appliances bulun. Bu işlevi etkinleştirdiğinizde, sizi yakınınızdaki bir mağazaya veya müşteri destek merkezine yönlendirmek için konum verilerinizi kullanırız.
  • Dosyalar. Uygulamanın dil yapılandırmalarını ve Uygulamanın çalışmak için kullandığı diğer dosyaları (ör. grafikler, medya dosyaları veya diğer büyük program varlıkları) depolayabilmesi için mobil cihazın dosyalarına erişmesi gerekir. Uygulamayı silerseniz veriler mobil cihazdan silinir.

 

  • Hava Temizleyici İzinleri.  
  • Hava Durumu ve Hava Kalitesi bilgileri. Bu izni etkinleştirdiğinizde Uygulama, Uygulamanın Ana Sayfasında yer alan hava kalitesi bilgilerini içeren bir konum haritası sağlamak için anonim konum verilerinizi (şehir seviyesi) üçüncü bir tarafla paylaşır. Bu üçüncü taraf AirMatters'dır.

 

Uygulama izinlerinizi istediğiniz zaman mobil cihazınızın ayarlarından engelleyebilirsiniz. Engellemeye karar vermeniz halinde Hizmetlerimizin tamamını ya da bir kısmını kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın.

 

Kişisel Verileriniz kimlerle paylaşılır?

Philips Domestic Appliances, kişisel verilerinizi bu Gizlilik Bildirimi ve/veya ilgili kanunlar uyarınca üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarına, iş ortaklarına veya diğer üçüncü taraflara ve Türkiye veya yurtdışında bulunan iştiraklerine Kanun’un 8. ve 9. Maddeleri uyarınca aşağıdaki amaçlarla ifşa edebilir.

 

Hizmet sağlayıcıları

Hizmetlerimizi işletmemize, sağlamamıza, iyileştirmemize, anlamamıza, özelleştirmemize, desteklememize ve pazarlamamıza yardımcı olmaları için üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları ile çalışırız.

 

Kişisel verilerinizi aşağıdaki hizmet sağlayıcıları ile paylaşabiliriz:

 

  • BT ve bulut sağlayıcıları

Bu hizmet sağlayıcıları, Uygulamayı çalıştırmak ya da hizmetleri sağlamak için gerekli olan donanım, yazılım, ağ, depolama, işlem hizmetlerini ve/veya ilgili teknolojileri sunar.

  • Analiz Hizmeti Sağlayıcıları.

 

Bu hizmet sağlayıcıları, Uygulama analizlerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğumuz donanım, yazılım, ağ, depolama hizmetlerini ve/veya ilgili teknolojileri sunar. Philips Domestic Appliances, hizmet sağlayıcılarının kişisel verilerinize yönelik olarak bizim sağladığımız seviyeye benzer, yeterli bir koruma seviyesi sağlamasını zorunlu kılar. Hizmet sağlayıcılarımızın kişisel verilerinizi yalnızca talimatlarımıza uygun olarak ve yalnızca yukarıda bahsedilen özel amaçlar doğrultusunda işlemesini, belirli bir hizmeti sağlamak için ihtiyaç duydukları minimum miktarda veriye erişmesini ve kişisel verilerinizin güvenliğini korumasını zorunlu kılarız.

 

Diğer üçüncü taraflar

Philips Domestic Appliances kişisel verilerinizi kendi amaçları için işleyen üçüncü taraflarla da çalışabilir. Kişisel verileri kendi amaçları için kullanan üçüncü taraflarla paylaşırsak kişisel verilerinizi paylaşmadan önce ilgili kanunlar kapsamında gerekmesi halinde sizi bilgilendirdiğimizden ve/veya onayınızı aldığımızdan emin oluruz. Bu durumda, hangi kişisel verileri topladıkları, bunları nasıl kullandıkları, işledikleri ve korudukları da dahil olmak üzere kendi gizlilik uygulamaları hakkında bilgi verdiklerinden lütfen söz konusu üçüncü tarafların gizlilik bildirimlerini dikkatlice okuyun.

 

Philips Domestic Appliances, bazı durumlarda bir kuruluşu veya kuruluşun bir bölümünü başka bir şirkete satabilir. Böyle bir mülkiyet devri, bu kuruluşla doğrudan bağlantılı kişisel verilerinizin kuruluşu satın alan şirkete devredilmesini içerebilir. Bu Gizlilik Bildirimi kapsamındaki tüm haklarınız ve yükümlülükleriniz; bir birleşme, satın alma, yeniden yapılandırma veya mal varlığı satışı ile bağlantılı olarak ya da kanunların işletilmesi yoluyla veya başka bir şekilde Philips Domestic Appliances tarafından bağlı kuruluşlarımızın herhangi birine serbestçe devredilebilir ve kişisel verilerinizi herhangi bir bağlı kuruluşumuza, halef kuruluşumuza veya yeni bir mal sahibine devredebiliriz.

 

Cihazınız ses kontrolünü destekliyorsa lütfen aşağıdaki ses kontrolü veri işleme ile ilgili bölümü seçin ve okuyun. Cihazınızın hangi sesli asistanı desteklediğini bilmiyorsanız lütfen müşteri desteğiyle iletişime geçin (tuketici.danisma@philips.com).

 

Amazon Alexa

Bazı ülkelerde Philips Hava Temizleyici becerisi, Cihazınızı Amazon Alexa ile kontrol etmenize olanak tanır. Bu beceriyi etkinleştirirseniz Philips Domestic Appliances, Amazon hesabınızı Philips hesabınıza bağlamanızı sağlar. Hesaplarınızı bağlarken, Philips Domestic Appliances ve Amazon kimliğinizi doğrulamak için bağımsız olarak teknik önlemler alır. Philips Domestic Appliances Amazon ile hesap tanımlayıcılarını paylaşır ancak ad veya e-posta adresi gibi hesap kimlik bilgilerinizi paylaşmaz. 

 

Alexa ile konuştuğunuzda Amazon, sesli komutlarınızın yazılı bir versiyonunu Philips Domestic Appliances'a benzersiz bir tanımlayıcıyla birlikte gönderir. Bu bilgileri, komutlarınızı yürütmek ve Gizlilik Bildirimimize uygun bir yanıt vermek için işleriz. Amazon'un, Amazon'un Gizlilik Bildirimi ve Kullanım Koşulları uyarınca komutunuzun sonucu hakkında sizi bilgilendirebilmesi için yazılı yanıtımızı Amazon ile paylaşırız. Philips Domestic Appliances ve Alexa, örneğin bir Cihazı güncellediğinizde, değiştirdiğinizde veya kaldırdığınızda Beceri aracılığıyla kontrol etmeye karar verdiğiniz Cihazlar hakkında bilgi alışverişi de yapabilir.

 

Komutlarınızın ve yanıtlarınızın kişisel veriler anlamına geldiğini kabul edersiniz. Amazon'un size kendi hizmetlerini sağladığını da kabul edersiniz ve Beceriyi etkinleştirerek kişisel verilerinizi Amazon ile paylaşmamıza izin verirsiniz. Amazon, ikamet ettiğiniz ülke dışındaki ülkelerde kişisel verilerinizi işleyebilir. Bu ülkelerde, kişisel verilerin korunması için farklı bir yasal çerçeve bulunabilir. Beceriyi devre dışı bırakarak istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Amazon Alexa'nın Gizlilik Bildirimini ve Kullanım Koşullarını okuyun. Hüküm ve Koşullar ve Gizlilik Bildirimi.

 

Google Asistan

Bazı ülkelerde Philips Hava Temizleyici becerisi, Cihazınızı Google Asistan ile kontrol etmenize olanak tanır. Bu beceriyi etkinleştirirseniz Philips Domestic Appliances, Google hesabınızı Philips hesabınıza bağlamanızı sağlar. Hesaplarınızı bağlarken, Philips Domestic Appliances ve Google kimliğinizi doğrulamak için bağımsız olarak teknik önlemler alır. Philips Domestic Appliances Google ile hesap tanımlayıcılarını paylaşır ancak ad veya e-posta adresi gibi hesap kimlik bilgilerinizi paylaşmaz.

 

Google Asistan ile konuştuğunuzda Google, sesli komutlarınızın yazılı bir versiyonunu Philips Domestic Appliances'a benzersiz bir tanımlayıcıyla birlikte gönderir. Bu bilgileri, komutlarınızı yürütmek ve Gizlilik Bildirimimize uygun bir yanıt vermek için işleriz. Google'ın, Google'ın Gizlilik Bildirimi ve Kullanım Koşulları uyarınca komutunuzun sonucu hakkında sizi bilgilendirebilmesi için yazılı yanıtımızı Google ile paylaşırız. Philips Domestic Appliances ve Google, örneğin bir Cihazı güncellediğinizde, değiştirdiğinizde veya kaldırdığınızda Beceri aracılığıyla kontrol etmeye karar verdiğiniz Cihazlar hakkında bilgi alışverişi de yapabilir.

 

Komutlarınızın ve yanıtlarınızın kişisel veriler anlamına geldiğini kabul edersiniz. Google'ın size kendi hizmetlerini sağladığını da kabul edersiniz ve Beceriyi etkinleştirerek kişisel verilerinizi Google ile paylaşmamıza izin verirsiniz. Google, ikamet ettiğiniz ülke dışındaki ülkelerde kişisel verilerinizi işleyebilir. Bu ülkelerde, kişisel verilerin korunması için farklı bir yasal çerçeve bulunabilir. Beceriyi devre dışı bırakarak istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Google Asistan'ın Gizlilik Bildirimini ve Kullanım Koşullarını okuyun.

 

Yurtdışına Aktarım 
Global bir şirket olmamız nedeniyle, verilerin tek merkezde toplanması ve Hizmetler’in tarafınıza gereği gibi sunulabilmesi amacıyla kişisel verilerinizi yurtdışında yer alan iştiraklerimize açık rızanıza aktarabiliriz. Buna ek olarak, verileriniz açık rızanıza istinaden, Hizmetler’in sunulması kapsamında destek aldığımız, yurtdışında mukim üçüncü taraf hizmet sağlayıcılara aktarılabilir.

 

Verilerinizi ne kadar süre saklarız?

Kişisel verilerinizi, elde edilme amaçları ışığında gerekli olduğu veya izin verildiği sürece saklarız. Saklama sürelerimizi belirlemek için kullanılan kriterler arasında şunlar yer alır: (i) Uygulamayı ve Hizmetleri kullandığınız sürenin uzunluğu; (ii) tabi olduğumuz bir yasal yükümlülük olup olmadığı veya (iii) hukuki konumumuz ışığında saklamanın tavsiye edilip edilmediği (geçerli dava zaman aşımını belirleyen hükümler, dava veya düzenleme incelemeleri gibi).

Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors service Providers

These providers deliver specific services for Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors such asstorage, streaming, control and connection services.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to ${payment_purpose}.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors service Providers

These providers deliver specific services for Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors such asstorage, streaming, control and connection services.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to ${payment_purpose}.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors service Providers

These providers deliver specific services for Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors such asstorage, streaming, control and connection services.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to ${payment_purpose}.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors service Providers

These providers deliver specific services for Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors such asstorage, streaming, control and connection services.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to ${payment_purpose}.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors service Providers

These providers deliver specific services for Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors such asstorage, streaming, control and connection services.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to ${payment_purpose}.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors service Providers

These providers deliver specific services for Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors such asstorage, streaming, control and connection services.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to ${payment_purpose}.

Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors service Providers

These providers deliver specific services for Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors such asstorage, streaming, control and connection services.

Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors service Providers

These providers deliver specific services for Philips Connected Air Purifier and Philips Airvibe Air Quality Monitors such asstorage, streaming, control and connection services.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
Choices and rights

Kişisel verilerinizi toplama yöntemi ve kişisel verilerin işlenmesinin hukuki sebebi

 

Kişisel verileriniz Uygulama’yı kullandığınızda elektronik ortamda toplanabilmektedir. Bu yolla toplanan kişisel verileriniz, Gizlilik Bildiriminde yer alan amaçlarla KVKK madde 5/2’de yer alan hukuki sebeplerden, (i) bir sözleşmenin kurulması için kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,(ii) kanunlarda öngörülme, (iii) veri sorumlusunun meşru menfaati için veri işlemenin zorunlu olması sebebine veya Kanun’un 5.1. maddesi uyarınca açık rızanıza istinaden işlenmektedir.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
We protect your personal data
Tercihleriniz ve haklarınız

Kanun’un 11. Maddesi kapsamında, aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz: (i) kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme hakkı; (ii) kişisel veriler işlenmişse konu hakkında bilgi talep etme hakkı; (iii) kişisel verilerin işlenme amacını ve kişisel verilerin bu amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını bilme hakkı; (iv) yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme hakkı; (iv) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme hakkı; (v) KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme hakkı, (vi) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi sonucunda ortaya çıkan ilgili kişinin menfaatine aykırı bir durumun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkı; (vii) kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesi nedeniyle uğradığı zararın giderilmesini talep etme hakkı.

 

Philips’e veri sahibi olarak yukarıda yer alan haklarınıza ilişkin iletilen başvurular, talebin niteliğine göre talebin Şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en kısa sürede ücretsiz olarak yanıtlandırılmaktadır. Değerlendirme ve karar verme işleminin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi durumunda Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret esas alınacaktır.

 

KVKK’nın 11. maddesi kapsamındaki ve bu Gizlilik Bildirimi uyarınca size bildirilen ve hangi hakkı kullanmak istediğinizi ve kimliğinizi belirlememiz için yeterli bilgiyi içeren taleplerinizi; yazılı veya Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından belirlenen sair yollar ile  Şirket’in Ünalan Mah.Libadiye Cad.Emaar Square Sit.F Blk.No:82f/45 Üsküdar adresine iletebilirsiniz veya privacy@philips.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
Special information for parents
Kişisel verilerinizi koruyoruz

Yanlışlıkla veya izinsiz şekilde değiştirme, kayıp, kötüye kullanım, ifşaat veya erişime karşı korunması için bize emanet ettiğiniz verileri koruma görevimizi oldukça ciddiye alıyoruz. Verilerinizin korunmasına yardımcı olmak için birçok güvenlik teknolojisi, teknik ve organizasyonel önlem kullanıyoruz. Bu amaçla, diğerlerinin yanında erişim denetimleri uygular, güvenlik duvarları ve güvenli protokoller kullanırız.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi
Contact Image

Bu Gizlilik Beyanındaki Değişiklikler

Hizmetlerimiz, size önceden bildirimde bulunmaksızın zaman zaman değişebilir. Bu nedenle, bu Gizlilik Bildirimini zaman zaman değiştirme veya güncelleme hakkını saklı tutarız. Bu Gizlilik Bildirimini güncellediğimizde bu Gizlilik Bildiriminin üst kısmında yer alan tarihi de güncelleriz.


Bu Gizlilik Bildiriminin en son sürümünü düzenli olarak incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Yeni Gizlilik Bildirimi, yayımlandığı andan itibaren geçerli olacaktır. Revize edilen bildirimi kabul etmiyorsanız tercihlerinizi değiştirmeli veya Hizmetleri kullanmayı bırakmalısınız. Bu değişiklikler yürürlüğe girdikten sonra Hizmetlerimizi kullanmaya veya bu Hizmetlere erişmeye devam ederek değiştirildiği şekliyle Gizlilik Bildirimi hakkında size bilgi verildiğini kabul etmiş olursunuz.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.