Haber merkezi | Türkiye

May 31, 2023

Philips, BlindLook İş Birliği ile Görme Engelli Kullanıcılara Kapsayıcı Alışveriş Deneyimi Sunuyor!

 

Philips, görme engelli tüketicilerin Kişisel Sağlık ürünlerinde alışveriş deneyimini iyileştirmek ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için BlindLook ile iş birliği yaptı. 

Hayatı iyileştirme amacı doğrultusunda Philips, Kişisel Sağlık ürünlerinin kullanım kılavuzlarını görme engelli tüketiciler için dönüştürdü. Philips, BlindLook ile yaptığı iş birliği kapsamında görme engelli bireyler için kapsayıcı hizmet sunmayı sağlayan ‘EyeBrand’ sertifikasının sahibi oldu. Philips, BlindLook’un özgürlük teknolojisi olarak adlandırdığı sesli simülasyon teknolojisiyle görme engelli kullanıcılarının Kişisel Sağlık ürün portföyünde yer alan kadın ve erkek bakımı, ağız ve diş sağlığı ürünlerinin yanı sıra Philips Avent, anne-bebek sağlığı ürünlerinin kullanım kılavuzlarına kolaylıkla ulaşabilmelerini sağlamayı hedefliyor. 

Philips Kişisel Sağlık alanındaki ürün ve hizmetlerimiz ile tüketicilerimizin hayatını iyileştiriyoruz. BlindLook ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği kapsamında EyeBrand sertifikalı markalardan biri olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ortaklıkla birlikte ürünlerimizin kullanım kılavuzları görme engelli kullanıcılarımız için ulaşılabilir hale geldi. Yenilikçi ürün ve çözümlerimizde ilham kaynağımız olan tüketicilerimizin her zaman yanındayız.

Sibel Yıldız

Philips Kişisel Sağlık Ülke Müdürü

BlindLook olarak yüzbinlerce görme engellinin hayatına dokunan çözümler sunuyoruz. Herkesin özgür ve bağımsızca yaşadığı bir dünya hayali için hayatın her alanında erişilebilirlik ve kapsayıcılık ön planda olmalı. Philips de görme engellilerin bağımsızlığı için adım attı ve Kişisel Sağlık ürünlerini erişilebilir hale getirdi. Herkes gibi bakımlı ve güzel olmayı isteyen görme engelliler için Philips’in bu adımı mutluluk verici.

Sadriye Görece

BlindLook Kurucu Ortağı

Kullanıcılar Blindlook’a kaydolup Philips Kişisel Sağlık ürünlerinin kullanım kılavuzlarına https://www.blindlook.com/tr/eyelearn/detay/philips linki üzerinden erişebilecekler. 

Royal Philips Hakkında

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların sağlığını ve hayatlarını anlamlı inovasyonlar yoluyla iyileştirmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips'in hasta ve insan merkezli inovasyon anlayışı, tüketiciler için kişisel sağlık çözümleri ve sağlık hizmeti sağlayıcıları ile bu kuruluşların hastanede ve evde tedavi görmekte olan hastaları için profesyonel sağlık çözümleri sunmak üzere ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Hollanda merkezli şirket, tanısal görüntüleme, ultrason, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra kişisel sağlık alanında da pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 74.000 kişiyi istihdam eden Philips, 2022 yılında 17.8 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

BlindLook Hakkında: 

BlindLook, görme engellinin bağımsızlığı için devrimsel çözümler yaratan yeni nesil bir teknoloji girişimidir. İletişimin %80 görme odaklı olduğu bu dünyada, %100 ses odaklı bir dünya yaratma amacıyla kurulmuştur. Dünya çapında yaşayan 285 milyon görme engellinin bağımsız yaşayabilmesi için hayatı kapsayıcı bir şekilde dönüştürmektedir. BlindLook, görme engelliler için, markaların ürün ve hizmetlerini, adım adım sesli yönlendirmeler yaratarak erişilebilir hale getirmektedir. Ürün ve hizmetlerini BlindLook çözümleri ile dönüştüren ve herkes için erişilebilir bir dünya vizyonuna ortak olan tüm markalar "EyeBrand" sertifikasına sahip olmaktadır. EyeBrand, bir şirketin görme engelli tüketicilerini kapsaması için geliştirilmiş ilk ve tek dönüştürücü sertifikadır.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Gamze Özbek

Bersay İletişim Danışmanlığı

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Medya

Sosyal medyada paylaşın

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.