Haber merkezi | Türkiye

May 08, 2023

Philips, 2023 Eczacılık Buluşması’nda 
sağlıklı bir yaşam için 
eczaneler ve eczacıların önemine dikkat çekti

 

Philips, Kişisel Sağlık alanında sunduğu ürünlerle 2023 Eczacılık Buluşması’nda eczacılarla bir araya geldi.

Sunduğu ürün ve çözümlerle insanların hayatlarını iyileştirmeyi hedefleyen Philips, etkinlikte 38 yılı aşkın bir süredir ebeveynlerin ve bebeklerinin, doğumdan itibaren tüm deneyimlerinde yanlarında yer alan Philips Avent markasının yanı sıra insanların ağız ve diş sağlığı için doğru bakımı yapmasını destekleyen, yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler sunan Sonicare ürünleriyle yer aldı.

 

Eczaneler ve Eczacılar en önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor… 

2021 yılında gerçekleştirdiğimiz Philips Türkiye Sağlık Trendleri araştırmamıza göre acil müdahale gerektirmeyen bir rahatsızlık durumunda öncelikli olarak eczacılara danışanların oranı yüzde 22. Bu da toplum tarafından eczacılara duyulan güvenin önemli bir göstergesi. Eczacılarımıza, sağlık alanında önde gelen fikir liderleri olarak çok değer veriyor, mevcut iş birliğimizi daha da geliştirmek istiyoruz.”

Sibel Yıldız

Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü

Philips Kişisel Sağlık ürünleri hayatı iyileştiriyor

Philips Avent portföyünde yer alan göğüs pompası, buharlı pişirici, blender, sterilizatör, bebek telsizi, biberon ısıtıcı, biberon, emzik çeşitleri ve emzirme destek gibi ürünler annelerin ve bebeklerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak; bebeklerin hayata sağlıklı bir başlangıç yapmaları, ebeveynlerin ise bu yolculukta işlerini kolaylaştırmak amacıyla geliştiriliyor.

 

Kişisel Sağlık ürünleri alanında bir diğer önemli kategori ise ağız ve diş sağlığı. Sağlıklı bir hayat, sağlıklı dişler ve ağızla başlıyor. Sonicare ürünleri kişilerin ağız ve diş sağlığı için doğru bakımı yapmasını destekliyor; yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor. Uygulanan alanlarda plağı %99'a kadar temizleyen* Philips Diş Arası Temizleyici, ağız ve diş sağlığının korunması için diş aralarında zahmetsizce, derinlemesine temizlik sunuyor. Sonic teknolojisiyle, dakikada 62.000 fırça hareketi ile manuel fırçaların 1 ayda yaptığı işi, 2 dakikada yaparak, dişlerde üstün bir temizlik sunan Philips Sonicare Protective Clean elektrikli diş fırçası ise, diş eti çizgisi de dahil olmak üzere ulaşılması zor alanlara nazikçe ulaşırken, diş plağını da etkili bir şekilde ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. 

Anne karnından başlayarak, bireylerin yaşamları boyunca daha ‘sağlıklı’ ve ‘kaliteli’ bir hayat sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023 Eczacılık Buluşması’nda anne-bebek ürünlerinde yenilikçi çözümler sunan Avent, ağız ve diş sağlığı bakımında uzmanlaşan Sonicare ürünlerimiz ile yer almaktan mutluluk duyuyoruz.”

Sibel Yıldız

Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü

Philips, Kişisel Sağlık çözümleri konusunda farkındalığı artırmak için “Mucizeni Keşfet” VR deneyim alanı ile 2023 Eczacılık Buluşması’nda katılımcılara eşsiz bir deneyim sundu. Katılımcılar bu alanda kişiselleştirilmiş sanal gerçeklik uygulamasıyla vücutlarını tanıyarak, ağız ve diş sağlığının önemini, beyin ve sinir sisteminin yapısını, kalbi, vücut sistemindeki hücreleri ve DNA yapısını simülasyon içerisinde deneyimledi.

 

*İn-vitro çalışma kapsamında. Asıl sonuçlar farklılık gösterebilir.

Royal Philips Hakkında

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların sağlığını ve hayatlarını anlamlı inovasyonlar yoluyla iyileştirmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips'in hasta ve insan merkezli inovasyon anlayışı, tüketiciler için kişisel sağlık çözümleri ve sağlık hizmeti sağlayıcıları ile bu kuruluşların hastanede ve evde tedavi görmekte olan hastaları için profesyonel sağlık çözümleri sunmak üzere ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Hollanda merkezli şirket, tanısal görüntüleme, ultrason, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra kişisel sağlık alanında da pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 74.000 kişiyi istihdam eden Philips, 2022 yılında 17.8 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Gamze Özbek

Bersay İletişim Danışmanlığı

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Medya

Sosyal medyada paylaşın

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.