Haber merkezi | Türkiye

May 26, 2022

Philips vücudun mucizesini
VR deneyimi ile buluşturdu


Philips, düzenlediği ‘Mucizeni Keşfet’ etkinliğinde katılımcıları olağanüstü bir sisteme sahip olan vücutlarında kişiselleştirilmiş ve özel VR deneyimi ile yolculuğa çıkararak sağlığın önemine dikkat çekti.

Dünyada 130, Türkiye’de ise 90 yılı aşkın bir süredir tüm faaliyetlerinde ‘hayatı iyileştirme’ vizyonu ile hareket eden Philips, vücudun ve zihnin sahip olduğu inanılmaz olasılıkları sanal gerçekliğin büyüleyici dünyası ile birleştirdi. Philips, düzenlediği “Mucizeni Keşfet” etkinliğinde, katılımcıların vücutlarının gizemli dünyasını keşfetmesini sağladı.

 

Etkinlik kapsamında kişiselleştirilmiş VR (Sanal Gerçeklik) uygulamasıyla vücutlarında yolculuğa çıkan katılımcılar; ağız ve diş sağlığının önemini, beyin ve sinir sisteminin yapısını, kalbin büyülü dünyasını, vücut sistemindeki hücreleri ve DNA yapısını simülasyon içerisinde deneyimlediler.

Kendini inovasyon yoluyla hayatı iyileştirmeye adamış lider sağlık teknolojileri şirketlerinden biri olarak, insanları sağlıklı yaşamaya teşvik ederek, yaşam tarzına bağlı riskleri azaltıp, artan sağlık maliyetlerinin de kontrol altına alınmasını sağlıyoruz. Hayat boyu sağlıklı alışkanlıklar edinmenin ve bunları sürdürmenin ne kadar değerli olduğunun farkındayız. Philips Kişisel Sağlık İş Birimi olarak, anne-bebek sağlığı, ağız ve diş sağlığı, kadın ve erkek bakımı kategorilerindeki ürünlerimiz ile tüketicilerimizin sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek oluyoruz.”

Sibel Yıldız

Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü

Etkinlikte, Philips’in kadın bakım ürün portföyündeki IPL teknolojisinden, günlük kullanımın vazgeçilmezi epilatörlere, saç düzleştiricilerine; erkek bakım kategorisindeki saç ve sakal şekillendiricilerine; ağız ve diş sağlığı alanında diş fırçaları ve diş arası temizleyicilerine kadar son teknoloji ürünleri paylaşıldı. Ayrıca etkinlikte, annelerin hayatını kolaylaştıran Philips Avent göğüs pompası, buharlı pişirici, blender, biberon ısıtıcı, biberon, emzik çeşitleri ve emzirme destek ürünleri tanıtıldı.

Sağlığımız hepimiz için çok kişisel bir yolculuk. Tüketicilerimiz ise bizim ilham kaynağımız. Bu yolculukta yenilikçi ürün ve çözümlerimizle her zaman onların yanındayız.”

Sibel Yıldız

Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü

philips sonicare

Philips Sonicare DiamondClean, 5 farklı mod seçeneğiyle dişlerde üstün temizlik sağlıyor

Sonic teknolojisiyle, dakikada 62.000 fırça hareketi ile manuel fırçaların 1 ayda yaptığı işi, 2 dakikada yaparak, dişlerde üstün bir temizlik sunan Philips Sonicare DiamondClean, diş eti çizgisi de dahil olmak üzere ulaşılması zor alanlara nazikçe ulaşırken, diş plağını da etkili bir şekilde ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Philips Sonicare DiamondClean diş fırçası; temizleme, beyazlatma, hassas bakım, derin temizlik ve hassas diş etlerine sahip kişiler için özel olarak tasarlanan diş eti bakımı dahil olmak üzere 5 farklı bakım modu sunuyor. 

philipsavent soothie

Philips Avent’ten ebeveyn-bebek bağını güçlendiren emzik!

Bebeklerin yüzünün doğal kıvrımlarına uygun şekilde tasarlanan Philips Avent Soothie bebekler için maksimum konfor sağlıyor. Dayanıklı, tek parçalı bir tasarıma sahip olan Philips Avent Soothie, tamamen esnek tıbbi sınıf silikondan üretimi ve benzersiz tasarımıyla, ebeveynin parmağını emziğe yerleştirmesiyle, bebek ve ebeveyn arasında güçlü bir bağ kurulmasına yardımcı oluyor.

philips lumea prestige

İstenmeyen tüylere Philips Lumea Prestige ile veda edin!

Philips’in şimdiye kadar geliştirdiği en güçlü IPL cihazı Philips Lumea Prestige, pürüzsüz bir cilde kavuşmak isteyen kadınlar için güzellik salonlarında da kullanılan IPL teknolojisinden (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) faydalanılarak, dermatologlarla birlikte tasarlandı. Philips Lumea Prestige ile tüy sorunu kolay, güvenli ve etkili bir şekilde ev rahatlığıyla çözülüyor. Aynı zamanda, kablolu ve kablosuz kullanım seçeneği ile birlikte 5 farklı ışık ayarı ve SmartSkin sensörü ile, cilt tonunuza en uygun seçeneklerle profesyonelliğini gözler önüne seriyor.

philips 7000

Philips 7000 Serisi saç şekillendirici ile ister düz ister bukleli saçlar

Philips’in, ThermoShield teknolojisiyle saçları koruma altına alan ve içerdiği mineral iyonlar sayesinde saçları UV hasarlarından koruyan 7000 serisi saç düzleştiricisi, ışıltılı ve doğal görünümlü saçlar için tasarlandı. 12 farklı ısı ayarı ile uygun sıcaklığı kolaylıkla seçebileceğiniz 7000 serisi saç düzleştiricisi, argan yağı katkılı seramik plakalarıyla, uygulama sonrası pürüzsüz ve elektriklenmeyen saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. Philips 7000 serisi saç düzleştiricisinin ikisi bir arada özelliği ile hem düz saç hem de bukleli saç görünümü bir arada elde edilebiliyor. 

oneblade pro

OneBlade Pro ile güvenli saç şekillendirme ve sakal tıraşı! 

Yüz şekillendirme ve vücut bakımı için tasarlanan Philips OneBlade Pro, her uzunluktaki saçı düzeltme, şekillendirme ve tıraş etme özelliği ile ön plana çıkıyor.  Kaygan kaplama ve yuvarlak uçlar ile kolay ve rahat bir tıraş olanağı sağlayan Philips OneBlade Pro, saniyede 200 kat daha fazla hareket eden bir kesici sayesinde uzun tüylerde bile etkili oluyor. Duşta da kullanılabilen Philips OneBlade Pro, hassas bölgelerde kullanım için cilt korumasına da sahip. 

Royal Philips Hakkında

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların yaşamlarını iyileştirmeye kendini adamış, sağlıklı yaşam ve korunmadan teşhis, tedavi ve evde bakıma kadar her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips entegre çözümler sunmak için ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Philips, tanısal görüntüleme, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra sağlıklı yaşam ve evde bakım alanlarında pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 79.000 kişiyi istihdam eden Philips, 2021 yılında 17.2 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Güven Mert Ercan

Bersay İletişim Danışmanlığı 

guven.ercan@bersay.com.tr

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Medya

Sosyal medyada paylaşın

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.