Haber merkezi | Türkiye

Haz 24, 2020

Philips Vakfı ve Philips Türkiye, COVID-19 Mücadelesi için Türkiye Acil Tıp Derneği ile İş Birliği Yapıyor


Philips Vakfı, Philips Türkiye ve Türkiye Acil Tıp Derneği iş birliği ile hastanelerin acil servislerine mobil ultrason ürünü ile destek oluyor. 

Dünya çapında dezavantajlı bölgelere sağlık hizmetlerine erişimi sağlayan Philips Vakfı, Philips Türkiye işbirliği ile Türkiye’nin COVID-19 mücadelesi kapsamında Türkiye Acil Tıp Derneği yönlendirmesiyle sağlık çalışanlarına tıbbi cihaz bağışı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

 

Bu süreçte dünya genelinde pek çok ülkeye yardımlarını ulaştıran Philips Vakfı, Philips Türkiye iş birliği ve Türkiye Acil Tıp Derneği’nin yönlendirmesiyle hastanelerin acil servislerine mobil ultrason ürünlerini bağışladı. Ultrason cihazları ambulanslar, hastaneler ve acil servisler de dahil olmak üzere çeşitli alanlarda, akciğerde COVID-19’dan kaynaklanan görüntü değişikliklerinin tespit edilebilmesi veya olası kardiyak komplikasyonlar için tarama yapmak, hastalığın sürecini tespit etmek ve izlemek için kullanılıyor. Bu sayede, sağlık çalışanları virüse maruz kalan hastaları daha kolay bir şekilde izleyerek, hastalara daha iyi bakım sağlayabiliyor.

 

Philips Türkiye CEO’su Haluk Karabatak: "İnsanı işin merkezine alan lider bir sağlık teknoloji şirketi olarak, geliştirdiğimiz inovatif ürün ve hizmetlerimiz ile tüketicilerimizin her zaman yanındayız. Tüm dünyanın da savaştığı COVID-19 ile mücadele kapsamında sağlık profesyonellerini desteklemek bizi gururlandırdı. Sağlık sistemini desteklemenin ne kadar önemli olduğu biliyoruz ve bu konudaki sorumluluğumuzun farkındayız. Türkiye Acil Tıp Derneği’nin iş birliği ile ihtiyaç duyan hastanelere mobil ultrason ürünümüzü ulaştırarak, COVID-19 mücadelesine desteğimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda iş birlikleri için hem Philips Vakfı’na hem de Türkiye Acil Tıp Derneği’ne çok teşekkür ederim” dedi.

 

Türkiye Acil Tıp Derneği Genel Sekreteri Doç. Dr. Bülent Erbil: Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de mücadele ettiğimiz COVID-19 için en başından beri tüm sağlık çalışanları ile omuz omuza çalışıyoruz. Biliyoruz ki her hastanenin kapasitesi, insan kaynağı ve teknik olanakları birbirinden farklı. Philips Vakfı ve Philips Türkiye tarafından yapılan teknolojik tıbbi cihaz bağışı bu noktada değerli olmuştur. Hastanelerin acil servislerine destek olan Philips Vakfı ve Philips’e teşekkür ediyorum” dedi.

İnsanı işin merkezine alan lider bir sağlık teknoloji şirketi olarak, geliştirdiğimiz inovatif ürün ve hizmetlerimiz ile tüketicilerimizin her zaman yanındayız. Tüm dünyanın da savaştığı COVID-19 ile mücadele kapsamında sağlık profesyonellerini desteklemek bizi gururlandırdı. Sağlık sistemini desteklemenin ne kadar önemli olduğu biliyoruz ve bu konudaki sorumluluğumuzun farkındayız. Türkiye Acil Tıp Derneği’nin iş birliği ile ihtiyaç duyan hastanelere mobil ultrason ürünümüzü ulaştırarak, COVID-19 mücadelesine desteğimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda iş birlikleri için hem Philips Vakfı’na hem de Türkiye Acil Tıp Derneği’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Haluk Karabatak

Philips Türkiye CEO’su

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de mücadele ettiğimiz COVID-19 için en başından beri tüm sağlık çalışanları ile omuz omuza çalışıyoruz. Biliyoruz ki her hastanenin kapasitesi, insan kaynağı ve teknik olanakları birbirinden farklı. Philips Vakfı ve Philips Türkiye tarafından yapılan teknolojik tıbbi cihaz bağışı bu noktada değerli olmuştur. Hastanelerin acil servislerine destek olan Philips Vakfı ve Philips’e teşekkür ediyorum” dedi.

Doç. Dr. Bülent Erbil

Türkiye Acil Tıp Derneği Genel Sekreteri

Royal Philips Hakkında


Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların yaşamlarını iyileştirmeye kendini adamış, sağlıklı yaşam ve korunmadan teşhis, tedavi ve evde bakıma kadar her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips entegre çözümler sunmak için ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Philips, tanısal görüntüleme, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra sağlıklı yaşam ve evde bakım alanlarında pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 80 bin kişiyi istihdam eden Philips, sağlık teknolojileri alanında 2019 yılında 19,5 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Philips Vakfı Hakkında


Philips Vakfı'nın amacı, inovasyon yoluyla dezavantajlı topluluklar için kaliteli sağlık hizmetlerine erişim sağlayarak, sağlık eşitsizliklerini azaltmaktır. Bu da Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinden 3, (her yaştan insanın daha sağlıklı yaşamasını ve sağlıklı olmasını sağlamak) ve 17’ye (sürdürülebilir kalkınma için küresel iş birliğini canlandırmak) olan bağlılığımızı yansıtmaktadır. Bunu, Philips uzmanlığını, yenilikçi ürünlerini ve çözümlerini kullanarak, dünyanın dört bir yanındaki ortaklarla iş birliği yaparak ve sağlık hizmetlerinin sürdürülebilir bir şekilde iyileştirilmesine yardımcı olan yeniliklere finansal destek sağlayarak yapıyoruz. Philips Vakfı hakkında daha fazla bilgiye şu adresten ulaşabilirsiniz www.philips-foundation.com.
Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

Bersay İletişim Danışmanlığı

Gamze Özbek
gamze.ozbek@bersay.com.tr
Tel: 0212 337 52 62

Medya

Sosyal medyada paylaşın

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.