Haber merkezi | Türkiye

Eyl 29, 2017

Anne sütü ile bebekler sağlıklı büyüyor


Bebek beslenmesine verdiği önemle öne çıkan Philips Avent, hayata geçirdiği projeler ve ürünleri ile anne sütünün önemi ve bebeklerin sağlıklı beslenmesi hakkında farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bu yıl ‘birlikte emzirmenin sürdürülmesi’ teması ile yola çıkan Philips Avent, 1 – 7 Ekim Emzirme Haftası’nda anneleri destekliyor.

Anne ve bebeklerin doğumdan oyun parkına kadar yaşadıkları her deneyimde 34 yıldır yanlarında bulunan Philips Avent, sağlıklı gelecek nesillerin yetiştirilmesi için anne sütüne ve sürdürülebilir emzirmeye dikkat çekiyor. 1-7 Ekim ‘Emzirme Haftası’nda ‘birlikte emzirmenin sürdürülmesi’ teması ile annelerin yanında yerini alan Philips, Ağustos ayında kutlanan Dünya Emzirme Haftası’na da destek veriyor.

Araştırmalar, emzirmek isteyen annelerin yüzde 60'a yakının emzirmeyi beklediklerinden daha erken bıraktıklarını ortaya koyuyor1.  Bu durumun farklı sebepleri olmakla birlikte çoğunlukla sağlık uzmanlarının annelere sağladığı yardım ve desteğin yanlış anlaşılması veya anlaşılamamış olması önde gelen sebeplerden birini oluşturuyor.2 Diğer yandan araştırmalar, danışmanlık alan ya da sağlık uzmanlarına doğrudan erişimi olan kadınların daha uzun süre emzirmeye devam ettiğini ortaya koyuyor.1

Philips Avent ile ‘Süt Saatim’ projesine ilgi artıyor

Sahip olduğu bilinç ile annelerin daha rahat ve daha uzun süre bebeklerini anne sütü ile besleyebilmesi için çalışmalarını sürdüren Philips Avent, ‘Süt Saatim’ projesiyle çalışan ve emziren anneler için konforlu ve hijyenik bir emzirme ortamı sunulmasına destek olmaya devam diyor. Bebeklerin sağlıklı gelişimi için her aşamada uygun çözümler sunan Philips Avent, proje kapsamında doğum izninden dönen kadınların iş yerlerinde sütlerini sağabilecekleri süt odaları oluşturulması konusunda farkındalığı artırıyor ve başvuran kurumlara danışmanlık veriyor ve ürünleri ile destek oluyor.

Anne sütünün taşıdığı hayati önem tüm dünyada kavranmış durumda. 2015 yılında Emzirme Haftası’nda lansmanını yaptığımız Süt Saatim projemiz ile emzirmenin bizlerin geleceği olduğunun altını çiziyor, annelerin işe döndükten sonra da bebeklerini anne sütü ile besleyebilmeleri için iş yerlerinde süt odaları kurulması için danışmanlık ve ürün desteği sağlıyoruz. Proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 50 şirkette anneler için süt odası sağlayarak, 6000 kadına ulaşmayı başardık.

Philips Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu şöyle konuştu

Siz de kurumunuzda bir süt odası olsun istiyorsanız proje hakkında detaylı bilgi almak için sut.saatim@philips.com ve tuketici.danisma@philips.com e-posta adreslerine mail arayabilir ve 0850 222 74 45 numaralı telefonu tuşlayabilirsiniz.

1 Odom EC, et al. Reasons for earlier than desired cessation of breastfeeding. Pediatrics 2013;131:e726

2 De Jager M, et al. Eur Obstet Gyn Suppl 2012:25–30. http://www.newscenter.philips.com/pwc_nc/main/shared/assets/es/Downloadablefile/breastfeeding/bareers_to_breastfeeding.pdf; accessed August 2017

Philips Hakkında

 

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların yaşamlarını iyileştirmeye kendini adamış, sağlıklı yaşam ve korunmadan teşhis, tedavi ve evde bakıma kadar her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips entegre çözümler sunmak için ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Philips, tanısal görüntüleme, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra sağlıklı yaşam ve evde bakım alanlarında pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 70 bin kişiyi istihdam eden Philips, sağlık teknolojileri alanında 2016 yılında 17,4 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

Medya çalışmaları

Sosyal medyada paylaşın

İlgili daha fazla haber

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.