Haber merkezi | Türkiye

Haz 12, 2017

Philips Avent, ‘Bebekler Sağlıklı Büyüyor’ projesi için Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile bir araya geldi


Philips Avent, Bebekler Sağlıklı Büyüyor projesi için Gelişim Psikoloğu Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile 14 bölümlük dijital video serisi hazırladı. 0-3 yaş bebeklerin gelişimini konu alan ve Philips Avent’in Youtube ve Facebook sayfalarından kolaylıkla ulaşılabilecek videolar ile anneler, bebeklerinin gelişim dönemlerini takip edebilecek.

Philips Avent, anne ve bebek sağlığına verdiği önem doğrultusunda sunduğu ürünlerin yanı sıra sosyal sorumluluk anlayışıyla her zaman annelerin yanında olduğunu hissettirmeye devam ediyor.

 

Annelerden aldığı geri bildirimler ve yorumlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Philips Avent, annelerin 0-3 yaş çocuklarının gelişim dönemlerini gözlemleyebilmeleri için Çocuk Gelişim Psikoloğu Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile bir araya gelerek Bebekler Sağlıklı Büyüyor projesini hayata geçirdi.

 

Daha çok anne ve anne adayına ulaşmak, güvenilir bilgiyi kalıcı bir platformda onlarla buluşturmak üzere hayata geçirilen proje kapsamında, Prof. Dr. Haluk Yavuzer’in ‘Çocuğunuzun İlk 6 Yılı’ adlı eserinin ilk üç yıllık kısmı, videolarla desteklenerek dijital içeriklere dönüştürüldü.

 

Prof. Dr. Haluk Yavuzer; “Dijital bir platformda var olma düşüncesi bana uzak bir kavramdı. Philips Avent ekibi böyle bir proje ile geldiğinde tereddüt yaşadım ancak çağımız gerekleri doğrultusunda anne ve anne adaylarını doğru bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için dijital bir platformda da yer almak gerektiğine ikna oldum. Çünkü videolarda yer alan 0-3 yaş aralığı gelişimin en önemli dönemi. Burada fark edilebilecek erken bir gelişim problemi, çocuğun tüm yaşamını etkileyecek sorunların önüne geçebilir. Bu noktada ne kadar çok anne ve anne adayına ulaşırsak ve bilgilendirirsek gelecek nesillerin de o denli sağlıklı ve bilinçli olacağını düşünüyorum. İlgilenen herkesi bu videoları izlemeye davet ediyorum” dedi.

 

Prof. Dr. Haluk Yavuzer uzmanlığı ile 0-3 yaş arasındaki bebek gelişiminin mihenk taşlarının anlatıldığı kısa ve görsel destekli 14 video, Philips Avent’in Youtube ve Facebook sayfalarından anneler ile buluşacak.

Philips Avent olarak, annelerin 0-3 yaş gibi özel bir dönemi huzur ve mutlulukla geçirebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bebekler Sağlıklı Büyüyor projemizi de bu bilinç ve sorumluluk ile hayata geçirdik. Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile bir araya gelmekten ayrıca gurur duyuyoruz.

Philips Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu

Bebekler Sağlıklı Büyüyor

Philips Hakkında

 

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların yaşamlarını iyileştirmeye kendini adamış, sağlıklı yaşam ve korunmadan teşhis, tedavi ve evde bakıma kadar her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips entegre çözümler sunmak için ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Philips, tanısal görüntüleme, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra sağlıklı yaşam ve evde bakım alanlarında pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 70 bin kişiyi istihdam eden Philips, sağlık teknolojileri alanında 2016 yılında 17,4 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

Medya çalışmaları

Sosyal medyada paylaşın

İlgili daha fazla haber

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.