Haber merkezi | Türkiye

Mar 14, 2022

Philips Türkiye’ye Yeni Genel Müdür


Gamze Arbak, Philips Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

14 yılı aşkın süredir Philips’te farklı üst düzey rollerde görev alan Gamze Arbak, Philips Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

 

Gamze Arbak, 2007 yılında Doğu Avrupa Bölgesi Satış Pazarlama Müdürü olarak Philips’e katıldı. 2011 yılında Almanya Philips Global Pazarlama Merkezi’ne Latin Amerika ve Avrupa’dan Sorumlu Pazar Geliştirme Müdürü olarak atanan Arbak, 2013 - 2019 yılları arasında Philips Orta Doğu ve Türkiye Ultrason Pazarlama Direktörü olarak çalışmalarını sürdürdü. 2019 yılında Philips Türkiye Sağlık Sistemleri Pazarlama Direktörlüğü görevine gelen Arbak, 2021 yılından itibaren ise Philips Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Ultrason ve Bilgisayarlı Tomografi Pazarlama Direktörü olarak çalışıyordu.

 

Gamze Arbak, Philips’e katılmadan önce sağlık sektöründe klinik, satış ve pazarlama rolleri ağırlıklı olmak üzere farklı firmalarda görevler üstlendi.

 

1999 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden mezun olan Gamze Arbak, Yeditepe Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı.

Royal Philips Hakkında

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların yaşamlarını iyileştirmeye kendini adamış, sağlıklı yaşam ve korunmadan teşhis, tedavi ve evde bakıma kadar her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips entegre çözümler sunmak için ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Philips, tanısal görüntüleme, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra sağlıklı yaşam ve evde bakım alanlarında pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 78.000 kişiyi istihdam eden Philips, 2021 yılında 17.2 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Daha Fazla BilgiDaha Az Bilgi

Konular

Kişiler

Rengin Erdinc new

Rengin Erdinç

Marka ve İletişim Direktörü

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Melike Ayla

Bersay İletişim Danışmanlığı 

melike.ayla@bersay.com.tr 

Medya

Sosyal medyada paylaşın

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sitemiz Microsoft Edge, Google Chrome veya Firefox'un en son sürümüyle en iyi şekilde görüntülenebilir.