Buhar haznesini yalnızca su veya alkollü içeceklerle doldurun. Yağ veya salamura gibi diğer sıvıları koymayın. Haznenin taşmasını önlemek için buhar haznesini sıcak su doldurmayın.
Yumuşak et hazırlamak için buhar haznesine sıvı koyarak buharlı ızgara yapabilirsiniz.
Buhar haznesini yalnızca su veya alkollü içeceklerle doldurun. Yağ veya salamura gibi diğer sıvıları koymayın. Haznenin taşmasını önlemek için buhar haznesini sıcak su doldurmayın.
Buhar haznesini su, şarap veya başka bir alkollü içkiyle doldurun ve kapağı kapatın. Buhar haznesini maksimum seviye göstergesini aşacak kadar doldurmayın.
Buharlı ızgara yapmak için sıcaklık ayar düğmesini 4 veya 5 konumuna getirin ve buhar çıkmasını engellemek için cam kapağı kapatın.
Izgaranın ön ısıtma yapmasına izin verin ve gösterge ışığı sönene kadar bekleyin.
Cam kapağı açın ve yiyecekleri sıcak ızgara tepsisine yerleştirin.
Buhar lezzetinin yiyeceklere geçmesini sağlamak ve yağ sıçramasını engellemek için cam kapağı kapatın.
Izgaradaki yiyecekleri ara sıra çevirin.
Yiyecekler istediğiniz gibi piştiğinde cam kapağı açın, yiyecekleri ızgara tepsisinden alın ve sıcaklık ayar düğmesini tekrar 0 konumuna getirin.
Izgarayı temizlemeden önce ızgara soğuyana kadar bekleyin.