Consumer
Ürünler

Viva Collection Airfryer

Az yağ ile kızartma makinesi, Çok Amaçlı Pişirici, Siyah, 800 g HD9220/20

Sorun giderme

Philips Airfryer'da yağ kullanımı

Philips Airfryer ile pişirme işlemi için hangi yağların kullanılabileceğine (ve nasıl kullanılacağına) dair bilgi almak istiyorsanız lütfen aşağıdaki bölüme bakın.

Philips Airfryer'da kullanılacak yağ türü

Airfryer'ınızda her türlü ızgara/pişirme veya kızartma yağını kullanabilirsiniz.

Bunlara ek olarak hayvansal yağ da kullanabilirsiniz.

Yüksek sıcaklıklarda yanabileceğinden soğuk sıkım yağları kullanmayın.

Airfryer'da yağ kullanımı

Philips Airfryer'ınıza koyduğunuz yiyeceklere yağ eklemek istiyorsanız pişirmeye başlamadan önce yağı Airfryer'ın içine değil, malzemelerin üstüne eklemeniz gerekir.

Ev yapımı patates yemeklerine (patates kızartması gibi) yağ eklemek için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Patatesleri soyun ve istediğiniz şekilde kesin.
  2. Patatesleri en az 30 dakika bir kasenin içinde suda bekletin, ardından çıkarın ve kağıt havluyla kurulayın.
  3. Bir kaseye yarım yemek kaşığı yağ koyun. Patatesleri kaseye ekleyip üstleri yağ ile kaplanana kadar karıştırın.
  4. Bir mutfak aleti veya ellerinizi kullanarak patatesleri Airfryer'ınızın sepetine koyun.

Daha büyük malzemelere (but veya kırmızı et gibi) yağ eklemek için:

  1. Gerekiyorsa, yiyeceğin dışını kağıt havluyla kurulayın.
  2. Yiyeceğin dışına fırçayla hafifçe yağ sürün veya yağ spreyi kullanın. Yalnızca 1 kat yağlayın. Sıcak havayla pişirme işlemi esnasında, fazla yağ tavaya damlayacaktır.

Galeta unu içeren ev yapımı yiyeceklere yağ eklemek için:

Yiyeceği galeta ununa bulamadan önce galeta ununun içine yağ ekleyerek karıştırın ya da yiyeceği galeta ununa buladıktan sonra sprey/fırça ile üzerini biraz yağlayın.

İpucu: Etin dış kısmını yağlamak yerine kırmızı eti veya beyaz eti marine edebilirsiniz.

Not: Yağ eklenmesi yalnızca taze soyulmuş patates ya da marine edilmemiş tavuk eti gibi önceden işlem görmemiş taze malzemelerden ev yapımı yemekler hazırladığınızda gereklidir. Yağ eklenmesi, işlenmemiş yiyecek üzerinde çıtır çıtır bir tabaka oluşturur ve yiyeceğin lezzetini arttırır.

Dikkat:

Yağ eklenmesi yalnızca taze soyulmuş patates ya da marine edilmemiş tavuk eti gibi önceden işlem görmemiş taze malzemelerden ev yapımı yemekler hazırladığınızda gereklidir. Yağ eklenmesi, işlenmemiş yiyecek üzerinde çıtır çıtır bir tabaka oluşturur ve yiyeceğin lezzetini arttırır.

Bu sayfadaki bilgiler aşağıdaki modeller için geçerlidir: HD9220/20 , HD9225/50 , HD9225/51 , HD9220/21 , HD9220/40 . Daha çok Daha az

Aradığınız bu değil mi?

Sorunuza cevap verildi mi?

Verilmediyse bizimle iletişime geçin.