Philips, Arab Health 2015’te sağlık bütünlüğünü sağlamak adına hasta bakımını iyileştirmek için sağlık ve bakım ürünleri alanındaki yenilikleri sunuyor

Ocak 26, 2015

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri - Arab Health 2015'te Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), sağlık bütünlüğünü destekleyen birleştirilmiş sağlık ve bakım ürünleri alanındaki yenilikleri sunarak sağlık teknolojilerine bağlılığını ortaya koyuyor. Philips, sağlık ve bakım ürünlerini Orta Doğu’ya sunmak için klinik pazar genişliği ve uzmanlık bilgisini, teknoloji ve hizmetleri, işlemeye uygun verileri, istişari yeni iş modelleri ve ortaklıkları bunun yanı sıra derin tüketici anlayışını bir araya getiriyor.

Philips, profesyonel sağlık ve bakım ürünleri ile tüketici pazarına yönelik ürünlerini sağlık bütünlüğü noktasında birleştirerek sağlık teknolojisine bağlanmasına olanak veren vizyonunu paylaşıyor. Bu bütünlük, tüketicilerin kendi sağlıklarının yönetimini kontrol altına almasına olanak veren, sağlıklı yaşam ve korunmaya odaklanma ile başlar. Daha sonra bütünlük, kalite ve maliyetin optimize edildiği kesin tanıları ve minimal invaziv tedavileri içerir. Ve son olarak bütünlük, daha rahat ve uygun maliyetli olan iyileşme ve evde bakımı kapsar.

Philips Orta Doğu ve Türkiye İcra Kurulu Başkanı Roy Jakobs, “Orta Doğu’da insanların yaşamlarını iyileştirmek için tüketiciler, klinik ortaklarımız, araştırma enstitüleri ve hükümetlerle birlikte çalışmak için harika bir fırsata sahibiz. Burada sağlık hizmetleri camiası dinamik, geleceğe bakan ve en önemlisi tüm toplum için bakım hizmetlerini iyileştirmek için istekli bir şekilde gündemi yönlendiriyor, birlikte bölgede tam olarak birleştirilmiş ve geliştirilmiş sağlık hizmetleri sistemini inşa edebiliriz”diye konuştu.

Arab Health’de Yeni Ürün Tanıtımları

Philips, Orta Doğu’da ilk kez farklı yeni nesil tanıya yönelik yenilikleri tanıtıyor. Ingenia 1.5T S, hastanın tetkik boyunca rahatlamasını sağlayan üç boyutlu bir deneyim oluşturan, hasta magnet içi çözümünü tamamlamıştır. Ingenia 1.5T S yanında, Affiniti daha az sayıda kaynakla yüksek kalitede hasta bakımı sağlayan , daha çok hastayla karşılaşılan radyoloji/ultrason bölümlerine yardımcı olmak için yenilikçi teknoloji sunan ultrason sistemidir ve IntelliSpace Portal 7.0, yüksek kalitede görüntüleri, ileri analizi ve bir iş akışı etkinlik aracını tek bir ileri analiz çözümünde birleştirmektedir.

Tedavi alanında Veradius Unity, Arab Health’de ilk defa görücüye çıkmaktadır. Doktor, operator ve C-kolu arasında olağanüstü bir iletişim sağlayarak iş akışı ve verimliliği geliştirmek için tasarlanmış olan Veradius Unity, Philips’in güvenli ve etkili uyarlanabilir terapiler için yeni klinik prosedürler oluşturmasının bir örneğidir. Philips'in IntelliSpace PACS pazar genişliği, iyileşme ve sağlığa yönelik yenilikler hastaneden eve daha güvenli bir geçişi sağlarken, daha bireyselleştirilmiş bir tedaviyle sonuçlanacak şekilde, hasta bilgilerini klinisyenin bilgileri ile birleştirmek için gerçek zamanlı araçlar sunar.

Bu yenilikler, klinisyenlerin kendinden emin bir şekilde karar verme ve iyileştirilmiş hasta sonuçlarına yönelik çözümler sunmak için  Philips’in bütünleşik ürün protföyünü daha da genişletmektedir. Klinisyenlerle birlikte Philips, kaynakların en etkili şekilde kullanımıyla en iyi bakım için en kısa yolu bulmak üzere çözümlerinin klinik performansı ve ekonomik değerini yönlendirmektedir.

Arab Health 2015’te Philips Standı

26 – 29 Ocak tarihleri arasında Dubai Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nin Sheikh Zayed Salon 2, Stand S2C10’da Philips’i Arab Health 2015 ziyaret edin. Philips portföyünün Arab Health 2015’te öne çıkan farklı çözümleri ve yeniliklerine dair ek materyal ve resimler için, lütfen : www.philips.com/arabhealth web sitesini ziyaret edin. Ve Arab Health son gelişmeleri@PhilipsHealth adresinden takip edin.

Philips Arab Health

Ayrıntılı bilgi için:

Ebru Ertan Bilge

Philips Türkiye Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü

Tel: +90 530 280 63 55

E-posta: ebru.bilge@philips.com

Furkan Alp

Dörtok İletişim Medya İlişkileri Direktörü

Tel: +90 553 594 95 18

E-posta: furkana@dortok.com

Royal Philips Hakkında:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), Sağlık ve Bakım Ürünleri, Tüketici Yaşam Tarzı ve Aydınlatma alanlarında anlamlı yenlilikler ile insanların yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanmış, çok yönlü bir sağlık ve iyi yaşam firmasıdır. Genel merkezi Hollanda’da olan Philips, 2013’te 23,3 milyar EUR satış bilgisi vermiştir ve 100’den fazla ülkede satış ve servis departmanlarında yaklaşık 115.000 çalışanı istihdam etmektedir. Şirket, kardiyak tedavi, akut tedavi ve evde sağlık hizmetleri, enerji tasarruflu aydınlatma çözümleri ve yeni aydınlatma uygulamalarının yanı sıra erkek tıraş ve bakımı ile ağız bakımında liderdir. Philips’ten haberler www.philips.com/newscenter web sitesinde yer almaktadır.