Philips Hue’yu kontrol etmek artık daha kolay

Kasım 4, 2014

Philips, dünyanın kinetik enerji ile çalışan web erişimli ilk akıllı anahtarı Hue tap’i üretti.

Aydınlatmada dünya lideri Philips, Hue ailesini genişletmeye devam ediyor. Dünyada bir ilk olan ve kinetik enerji ile çalışan Hue tap akıllı anahtar sayesinde istenilen ışığın daha kolay kontrol edilmesini sağlıyor. Aynı zamanda Hue tap, kinetik enerji ile çalıştığından ilave pil veya bataryaya gereksinim duymadan çalışabiliyor.

Philips aydınlatma anahtarını yeniden icat etti

Hue tap, telefonların şarjda olduğu zamanlarda ya da tabletlerin şarjının olmadığı zamanlarda kolay kullanım özelliği ile hue lambaları kontrol etmek için tasarlandı. Akıllı anahtarın bir diğer özelliği ise hue uygulamalarındaki en sevilen manzara ya da lamba gruplarını, üzerindeki dört tuşa konfigure ederek kullanılabiliyor olması.

Enerji tüketimi yok üstelik kablosuz

Kinetik enerji ile çalışan Hue tap, “Sıfır watt” enerji tüketimi ile herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç olmadığından ilave pil veya batarya ihtiyacı duymuyor. Sadece akıllı değil aynı zamanda yeşil bir ürün olan Hue tap, kablosuz yaşam konforu da sağlıyor.

Philips Aydınlatma Türkiye Pazarlama Direktörü Hakan Payzun: "Hue tap, kişisel kablosuz aydınlatma sistemlerini daha kolay kontrol etmek isteyen kullanıcılar için mükemmel bir çözüm. Hue tap, yalnızca duvara takılan standart anahtarlardan biri değil; geleneksel aydınlatma kontrolünü hue'nun sezgisel ve eğlenceli dünyası ile bir araya getiren, kullanım kolaylığı sağlayan akıllı bir anahtar.” dedi.

Philips hue tap, tüm hue ürünlerinin başlangıç paketinde yer alan hue köprüsüne ihtiyaç duyuyor. Hue tap, Kasım 2014’ten itibaren Apple Store Türkiye mağazalarında ve Apple Store online web sitesinde 199,00 TL tavsiye perakende satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.

Ebru Bilge,   ebru.bilge@philips.com,  0216 636 15 68

Gizem Ülgür,    gizem.ulgur@bersay.com.tr    0212 337 52 60

Royal Philips hakkında:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) çeşitli alanlarda faaliyet gösteren, Sağlık-Bakım, Tüketici Yaşam Tarzı ve Aydınlatma gibi alanlarda gerçekleştireceği anlamlı yeniliklerle insanların yaşamlarını iyileştirmeye odaklı bir sağlık firması olup, genel merkezi Hollanda’dadır. Philips’in yayınlanan 2013 satış rakamları 23.3 milyar AVRO olup 100’den fazla ülkede satış ve hizmet ağlarında yaklaşık olarak 113.000 çalışanı bulunmaktadır. Firma kardiyak bakım, akut bakım ve evde sağlık ve bakım hizmetlerinin yanı sıra enerji verimli aydınlatma çözümleri ve aydınlatmada yeni uygulamalar ile tıraş makineleri ve ağız ve kişisel bakım ürünlerinde de lider konumundadır. Philips ile ilgili yenilik ve haberleri aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz: www.philips.com/newscenter