Philips’ten Akıllı Depo Aydınlatması: GreenWarehouse

Eylül 5, 2014

Aydınlatma ile ilgili tüm ihtiyaçları tek bir pakette sunan Philips'in GreenWarehouse sistemi, açık alanlara ve depolara basit bir çözüm sunuyor.

Özellikle depolar için maliyetli bir uygulama olan aydınlatma ve bakım sistemi, Philips’in inovatif ürünü GreenWarehouse ile düşük maliyetli bir çözüme dönüşüyor. GreenWarehouse enerji tasarrufu sağlayan üç tip dimlenebilir LED armatür ile kablosuz kontrol sistemini tek bir pakette topluyor. Esneklik, etkinlik ve verimliliği en üst seviyeye çıkarmaya yardımcı olan GreenWarehouse’un kablosuz sistemi, montaj süresini ve karmaşıklığı azaltıyor. Böylece sistemi kurmak ve çalıştırmanın yanı sıra planlar değiştiğinde sistemin yeniden adaptasyonunu sağlamak da kolaylaşıyor.

GreenWarehouse’un özellikleri

• Tüm alanı aydınlatmak her zaman maliyetli olduğundan GreenWarehouse istenilen bölgenin aydınlatılmasına olanak sağlıyor,
  • Geleneksel aydınlatma sistemleri ile karşılaştırıldığında bakım maliyeti GreenWarehouse’da daha düşük kalıyor,
  • Sağlık ve iyi yaşam için ışık kalitesi önemli olduğundan Philips'in yeni jenerasyon LED teknolojisi uygun ışığı yansıtıyor,
  • GreenWarehouse aydınlatma sistemi yüzde 50 oranında enerji tasarrufu sağladığından, karbon ayak izinin azaltılmasına da destek oluyor,
  • Dimlenebilir LED’lerin doğal iş ortağı kablosuz sistemlerdir, bu nedenle GreenWarehouse basit bir kontrol sistemi sunuyor,
  • İş amaçlarına ulaşmaya destek oluyor,
  • En gelişmiş LED, basit ve tasarruflu olduğu gibi yapılan yatırımın hızlı geri dönüşünü de sağlıyor.

Gizem Ülgür,     gizem.ulgur@bersay.com.tr,   0212 337 52 60

Seçkin Çetin,    seckin.cetin@bersay.com.tr,   0212 337 52 67

Royal Philips  (NYSE: PHG, AEX: PHIA) sağlık, aydınlatma ve tüketici ürünleri sektörlerinde sunduğu güncel yenilikler ile insanların yaşamlarını iyileştirmeye odaklı bir Sağlık ve İyi Yaşam şirketidir. Merkezi Hollanda'da bulunan Philips'in dünyada 100’den fazla ülkede toplam 115 bin çalışanı bulunmaktadır. 2013 yılında  23,3 milyar Euro tutarındaki satışlarıyla şirket, kalp sağlığı, akut bakım ve evde sağlık bakımı, enerji verimli aydınlatma çözümleri ve yeni aydınlatma uygulamaları ile  erkek tıraş ve bakım ürünleri  ve ağız sağlığı  ürünlerinde pazar lideridir. Philips ile ilgili haberlere www.philips.com/newscenter adresinden ulaşabilirsiniz.