Philips - Disney işbirliği, çocuklara yönelik aydınlatma ürünleri kategorisinde devrim yaratacak

Philips'in’ yenilikçiliği ile Disney karakterlerinin bir araya gelmesi, hikayelere ve oyunlara yeni bir boyut kazandırıyor

Temmuz 9, 2013

Amsterdam, Hollanda – Bugün, Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), aydınlatma aracılığıyla Disney'in büyüsüne hayat vermek üzere çocuklar ve aileler için tasarlanmış olan yenilikçi, yaratıcı ve eğlenceli bir aydınlatma ürünleri portföyünün hayata geçirildiğini duyurdu. Philips'in aydınlatma alanındaki uzmanlığını Disney'in sevilen karakterleriyle bir araya getiren bu portföy, ışığın gücünden yararlanarak çocuk odalarını çocukların kitap okuyabileceği, oyun oynayabileceği ve uyuyabileceği daha yaratıcı bir yer haline getirecek. Bu gelişme, Philips'in ev aydınlatma deneyimini değiştirme ve dijitalleştirme yolculuğundaki en yeni başarısı olma niteliği taşıyor.

Ortak markalı olarak sunulacak ürünler Avrupa ve ABD'de Eylül ayından itibaren, Asya'da ise bu yıl içinde çeşitli tamamlayıcı Philips ve Disney perakende satış kanalları üzerinden satışa sunulacak.

Philips Disney portföy serisi, bağlantılı aydınlatma alanında çocukların Disney hikayeleri ve karakterleriyle etkileşime girmesini sağlayarak çığır açan konseptler içeriyor. Devrim niteliğindeki bağlantılı aydınlatma konsepti, çocukların ve ebeveynlerinin e-kitapları aydınlatma ürünlerine bağlayarak kitap okumayı daha eğlenceli kılan ve ailelerin hikayenin içine girmesini sağlayan etkileşimli ve sihirli bir aydınlatma deneyimi oluşturmalarına imkan sağlıyor. Seride ayrıca hafif ışık veren gece lambaları gibi "rahatlatan ışıklı" lambalar ve çocuklara kalkma saatini haber vererek düzenli uyku alışkanlığı kazandırmak için tasarlanan ürünler bulunuyor.

Philips Aydınlatma CEO'su Eric Rondolat, konuyla ilgili olarak şu yorumda bulundu: "Temelinde yenilikçilik ve yaratıcılığın bulunduğu bu işbirliği, Disney'in her yaştan çocuğun hayal gücünü harekete geçiren karakterler ve hikayeler yaratma alanındaki rakipsiz becerisini aydınlatma yenilikleri liderliğimizle birleştiriyor. Birlikte çalışarak tüm ailenin severek kullanacağı gelişmiş ve etkileşimli aydınlatma çözümlerinden oluşan heyecan verici bir portföy sunacağız. "Amacımız, bu kategoride dijital ve etkileyici aydınlatma deneyimlerini çocukların yatak odalarına getiren lider olarak tanınmaktır."

Disney Tüketici Ürünleri Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Simon Philips ise şunları söyledi: "Bu ürün serisi, yenilikçi ve çarpıcı bir ürün sunuşuyla Disney hikayelerinin çocukların yatak odalarına nasıl girebileceğine dair mükemmel bir örnek teşkil ediyor.  Aileler için pozitif ve konforlu okuma ve uyuma ortamları oluşturmak üzere Philips ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz."

Yaratıcılığı temel alan bu portföy, aydınlatma ürünleriyle Disney karakterlerine hayat veriyor, çocukların yatak odalarını sihirli renklere boyuyor ve hikaye zamanını daha güzel bir deneyime dönüştürüyor. Portföyün tasarım aşamasında her ürünün yapısı ve kullanılan malzemeler güvenlik dikkate alınarak seçildi.

Philips Disney 2013 portföyü aşağıdakileri içerecek:

• StoryLight and Mickey starter kit
  • SleepTime and Mickey&Minnie Mouse
  • SoftPals and Sulley and Mike from Monsters Inc., classic Mickey and Minnie Mouse
  • LED Candles and Princess, Minnie and Mickey Mouse
  • LivingColors Micro lamps and Cars, Planes, Princess and Ariel
  • LivingColors Mini and Mickey &Minnie Mouse

Daha fazla bilgi edinmek için lütfen irtibata geçin:

Berna Yalaz
berna.savas@philips.com

Hollanda kökenli Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) sağlık, aydınlatma ve tüketici ürünleri sektörlerinde sunduğu güncel yenilikler ile insanların yaşamlarını iyileştirmeye odaklı, çok amaçlı bir Sağlık ve İyi Yaşam şirketidir. Merkezi Hollanda'da bulunan Philips'in dünyada 100’den fazla ülkede toplam 116 bin çalışanı bulunmaktadır. 2012 yılında 24,8 milyar Euro tutarındaki satışlarıyla şirket, kalp sağlığı, akut bakım ve evde sağlık bakımı, enerji verimli aydınlatma çözümleri ve yeni aydınlatma uygulamaları ile erkek tıraş ve bakım ürünleri ve ağız sağlığı ürünleri gibi kişisel sağlık ve bakım amaçlı yaşam tarzı ürünlerinde pazar lideridir. Philips ile ilgili haberlere www.philips.com/newscenter adresinden ulaşabilirsiniz.