Philips Erkek Bakım Setleri Yenilendi

Haziran 20, 2013

İstanbul, Türkiye – "Tek bir ürün benim istediğim tüm stiller için yeterli değil, tam istediğim görünüme sahip olabilmek için birkaç farklı ürün kullanmam gerekiyor" diyen erkeklerin imdadına yine Philips yetişiyor. Philips’in yenilenen erkek bakım setleri birbirinden işlevsel ve hayatı kolaylaştıran özellikleriyle herkesin beklentisi ile örtüşecek çözümler sunuyor.

Hızlı ve işlevsel: QG3320
Philips QG3320, yüz bölgesinde hızlı ve işlevsel bir ürün isteyenler için tasarlandı. Dört ayrı özelliği bir arada sunan QG3320, 32 mm sakal düzelticiye, 21 mm hassas düzelticiye, ayarlanabilir sakal tarağına ve kaş/burun/kulak düzeltici aparatlara sahip. Kirli sakal tercih edenler için 18 farklı ayarı bulunan sakal bıyık tarağı ise 1 mm’ye kadar uzunluk ayarı yapma imkanı sunarak hassas şekillendirme çözümleri sunuyor. Su geçirmezlik özelliği ile duşta da kullanılabilen ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 84,90 TL.

Yedi özellik bir arada: QG3340
Serinin QG3340 kodlu modeli, 7 farklı özelliği bir arada barındırıyor. 32 mm sakal düzeltici, 21 mm hassas düzeltici, ayarlanabilir sakal tarağı, mini tıraş başlığı, burun/kaş/kulak düzeltici, kirli sakal tarağı ile tarzınızı istediğiniz gibi yansıtmanıza izin veriyor. Philips’in kablosuz çalışma ve su geçirmezlik özelliği ise tüm Philips erkek bakım setlerinde olduğu gibi bu üründe de mevcut. Özel çantası ile birlikte sunulan ürünün satış fiyatı ise 119,90 TL.

Saç ve yüzünüzde mükemmel stil için tek ürün: QG3371
Bakımına önem veren erkekler için hem yüz hem de saç şekillendirme için komple bir ürün olan QG3371 modeli; 32 mm sakal düzeltici, 21 mm hassas düzeltici ayarlanabilir sakal tarağı, tıraş başlığı ve burun/kulak/kaş düzeltici ile yüzünüzde istediğiniz tarzı gönlünüzce yaratmanıza imkan tanırken, 41 mm saç kesme aparatı ile ise saç kesiminiz için pratik bir çözüm oluyor. Ürünün turbo şarj özelliği ise en kalın sakallarda bile maksimum performans sunuyor. Ürünün satış fiyatı ise 159,90 TL.

Tepeden tırnağa bakım için: QG3380
Serinin QG3380 modeli, tepeden tırnağa bir bakım için ihtiyacınız olan tüm özellikleri bir arada sunuyor. 32 mm sakal düzeltici, 21 mm hassas düzeltici, ayarlanabilir sakal tarağı, tıraş başlığı, burun/kaş/kulak düzeltici aparatları ile yüzünüzde istediğiniz stili yaratmanıza imkan tanırken 41 mm saç kesme aparatı ve 32 mm saç tarağı ile saçlarınızda fark yaratıyor. Özellike yaz aylarının yaklaşmasıyla erkekler için önem kazanan vücut bakımı için ise ürünün vücut tüy kesme başlığı ve vücut tüy kesme tarağı mevcut. Yeni nesil bir erkek bakım setinin olmazsa olmazı kablosuz çalışma, turbo şarj ve su geçirmezlik özellikleri, bu eksiksiz seti tamamlayan özellikler. Özel çantası ve göz alıcı tasarımıyla Philips QG3380, 214,90 TL’lik fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Daha fazla bilgi için:

Burcu Ateş
Philips Tüketici Ürünleri Halkla İlişkiler Müdürü
Tel:  0216 636 16 88
E-posta: burcu.ates@philips.com

Derya Deniz
Tel:  0212 337 51 18 / 0554 289 49 28
E-posta:  derya.deniz@bersay.com.tr

Deniz Güventürk
Tel:  0212 337 52 67 / 0554 756 89 33
E-posta:  deniz.guventurk@bersay.com.tr

Royal Philips (NYSE:PHG, AEX:PHIA) Sağlık, Tüketici Yaşam Tarzı ve Aydınlatma alanlarında anlamlı buluşlarla insanların yaşam kalitesini geliştirmeye odaklanmış çok yönlü bir sağlık ve kaliteli yaşam ürünleri firmasıdır. Hollanda merkezli bir şirket olan Philips, 2012'de 24,8 milyar Euro’luk bir satış rakamına ulaşmıştır ve 100'ü aşkın ülkede yaklaşık 116.000 çalışanı bulunmaktadır. Şirket kalp sağlığı, akut bakım, evde bakım, enerji tasarruflu aydınlatma çözümleri, yeni aydınlatma uygulamalarnını yanı sıra, erkek tıraş ve bakım ürünleri, ağız sağlığı konularında dünya lideridir. Philips ile ilgili haberleri,www.philips.com/newscenter adresinde bulabilirsiniz.