Sağlıklı, lezzetli ve ev yapımı çorba keyfi…Philips HR2200 Çorba Ustası ile tanışın!

Haziran 20, 2013

İstanbul, Türkiye – Beş farklı ön ayarlı programa sahip yeni Philips HR2200 Çorba Ustası ile en sevdiğiniz çorbayı hazırlamak artık son derece kolay. Tüm malzemeleri bütün olarak atabileceğiniz, dakikalarca tencere başında karıştırma derdi olmadan en lezzetli çorbaları hazırlayabileceğiniz Çorba Ustası ile kış günlerinin keyfi bambaşka olacak. Tarhana çorbasından süzme mercimek çorbasına Türk mutfağının lezzetli çorbalarını Philips’in bu yeni akılcı ve pratik cihazıyla kolaylıkla hazırlayabileceksiniz.

Klasik blender olarak da kullanılabilen yeni Philips Çorba Ustası’nın hızlı pişirme özelliğiyle favori çorbanızı 20 dakika gibi kısa bir süre içinde hazırlayabileceksiniz. 990 W’lık ısıtma gücü ve dayanıklı paslanmaz çelik sürahisiyle sağlıklı ve lezzetli sonuçlar alabileceğiniz Çorba Ustası’nın sıcak ve soğuk karıştırma özelliğiyle birbirinden özel karışımlara imza atabileceksiniz.

Mükemmel sonuçlar için ekstra manuel karıştırma fonksiyonuna da sahip olan ürün, 4-6 porsiyon çorba hazırlayabileceğiniz 1,2 L’lik geniş bir hazneye sahip. Kendi kendini temizleyebilen Çorba Ustası, yiyecekleri 40 dakika boyunca sıcak tutma fonksiyonuyla da oldukça kullanışlı.

Kullanıcı dostu arayüzü ile pişirirken karıştırma ve takip gerektirmeyen çalışma düzeniyle mutfağın yeni yıldız olmaya aday olan yeni Philips Çorba Ustası, 30'dan fazla lezzetli, ilham veren tarif ve uzman ipuçları içeren özel uygulama kitabı ile birlikte geliyor.

Özellikler

Çelik sürahi

5 program

Paslanmaz çelik hazne

Isıtma gücü: 990 W

Kapasite: 1,2 L

Kordon uzunluğu: 1 m

Daha fazla bilgi için:

Burcu Ateş
Philips Tüketici Ürünleri Halkla İlişkiler Müdürü
Tel:  0216 636 16 88
E-posta: burcu.ates@philips.com

Derya Deniz
Tel:  0212 337 51 18 / 0554 289 49 28
E-posta: derya.deniz@bersay.com.tr
Deniz Güventürk
Tel:  0212 337 52 67 / 0554 756 89 33
E-posta: deniz.guventurk@bersay.com.tr

Royal Philips (NYSE:PHG, AEX:PHIA) Sağlık, Tüketici Yaşam Tarzı ve Aydınlatma alanlarında anlamlı buluşlarla insanların yaşam kalitesini geliştirmeye odaklanmış çok yönlü bir sağlık ve kaliteli yaşam ürünleri firmasıdır. Hollanda merkezli bir şirket olan Philips, 2012'de 24,8 milyar Euro’luk bir satış rakamına ulaşmıştır ve 100'ü aşkın ülkede yaklaşık 116.000 çalışanı bulunmaktadır. Şirket kalp sağlığı, akut bakım, evde bakım, enerji tasarruflu aydınlatma çözümleri, yeni aydınlatma uygulamalarnını yanı sıra, erkek tıraş ve bakım ürünleri, ağız sağlığı konularında dünya lideridir. Philips ile ilgili haberleri,www.philips.com/newscenter adresinde bulabilirsiniz.