Philips AVENT Natural serisindeki göğüs pompaları, biberonlar ve biberon emzikleri, bebeğinize hayata en doğal başlangıcı sunabilmek için emzirmeyi ve biberonla beslenmeyi kolaylaştırıyor

Haziran 20, 2013

İstanbul, Türkiye – Bebeğini emzirirken rahat etmek anneler için çok önemlidir... Philips AVENT ve Philips Centre for Health and Well-being tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre annelerin yüzde 23’ü, emzirirken sırt ağrılarından çok şikayetçi olduğu için ilk 3 aydan sonra bebeklerine anne sütü vermeyi bırakıyor. Emzirme uzmanları ile birlikte geliştirilen Philips AVENT'in yeni Natural Serisi’nde bulunan Manuel ve Elektronik Göğüs Pompaları, annelere rahatlık sunacak ve bebeklerin daha fazla anne sütüyle beslenmesine imkan sağlayacak şekilde geliştirildi. Annelere daha rahat sağma pozisyonu sağlayan Philips AVENT Comfort Pompalar, sütün biberona aktığından emin olmak için annelerin öne doğru eğilmeleri sorununu ortadan kaldırıyor. Manuel pompaların ele uyumlu yapısı sayesinde pompalama işlemi daha az yorucu olurken, elektrikli pompalarda bulunan dört farklı ayar sayesinde anneler kendileri için en uygun olan ayarı seçebiliyor. Philips AVENT’in patentli beş yapraklı masaj başlıkları, bu seride de devam ediyor. Masaj başlıklarının daha yumuşak ve rahat dokusu, süt akışını harekete geçirerek daha fazla süt elde edilmesini sağlıyor.

Philips AVENT Natural Serisi Biberonları’nın tasarımları, bebekler için biberonla beslenmeyi de daha doğal hale getiriyor. Annelerden ilham alınarak tasarlanan yapısı ve eşsiz konfor sağlayan yaprakçılar, bebekler için göğüs ucuna yakın bir his oluşturuyor. Bu yapı, biberon emziğinin daha yumuşak ve esnek olmasını sağlıyor ve içeriye çökmeden bebeğin beslenmesine yardımcı oluyor. Biberon ile beslenmeyi emzirmeyle birleştirmeyi kolaylaştıran bu tasarım, hem anne sütüyle beslenen hem de ek gıdaya geçen bebekler için kolaylık sağlıyor. Ayrıca diğer tüm biberon emziklerinde olduğu gibi tatsız ve kokusuz silikon malzemeden üretilen biberon emzikleri, Natural serisinde de devam ediyor.

Philips AVENT Natural Serisi Biberonları’nda bulunan gelişmiş ve yenilikçi, özel antikolik valf sistemi ile havanın bebeğinizin midesine girmesi engelleniyor. Böylece bebeğiniz hava yutmuyor, kolik sancısının şiddeti de önemli ölçüde azaltılmış oluyor. Tutuşu kolaylaştıran ergonomik yapıya sahip Philips AVENT Natural Serisi Biberonlar’ın 125 ml ve 260 ml olmak üzere iki farklı çeşidi bulunuyor. Polipropilen malzemeden yapılan Philips AVENT Natural serisi biberonları BPA içermiyor.

1’den 4’e kadar farklı seçenekleri bulunan delikleri ile bebeğinizin ihtiyacına ve besinin yoğunluğuna göre en ideal tercihi yapmanızı mümkün kılan Philips AVENT Natural Serisi Biberon Emzikleri, aynı biberonlarda olduğu gibi, eşsiz konfor sağlayan yaprakçıklı tasarımı sayesinde daha esnek. Anne göğsüne benzer yapısı ve şekli sayesinde emzirme ve biberonla beslemeyi birleştirme daha da kolaylaşıyor. Geliştirilmiş ikili özel antikolik valf sistemi ile bebeğinizin hava yutmasını engelleyerek kolik sancısını azaltıyor.

Philips AVENT Natural Serisi’nde ayrıca aksesuar olarak satılan Patentli Masaj Başlığı’nın büyüğü de seçenek olarak sunuluyor. Masaj başlığının göğüs ucu ile uyum sıkıntısına son veren bu başlık, Philips Avent Comfort serisindeki tüm göğüs pompaları ile de uyumlu.

Philips AVENT Natural Serisi’nin hiçbir ürünü BPA maddesi içermiyor. Annelerin 1 numaralı tavsiyesi Philips AVENT’in yeni Natural Serisi, bebeğini doğal ve rahatça beslemek isteyen annelerin vazgeçilmezi olacak.

Philips AVENT Türkiye Facebook ve Twitter sayfaları:

FİYAT:

Philips KODGÖĞÜS POMPALARI
SCF330/60Natural Manuel Göğüs Pompası134,90 TL
SCF332/01Natural Elektronik Göğüs Pompası399,90 TL
SCF167/01Natural Pompa Masaj Başlığı Büyük20,00 TL
Philips KODNATURAL BİBERON EMZİKLERİ
SCF651/27Natural Biberon emziği, 1 delik, Yenidoğan 0m+ 2'li18,90 TL
SCF652/27Natural Biberon emziği, 2 delik, 1m+ 2'li18,90 TL
SCF653/27Natural Biberon emziği, 3 delik, 3m+ 2'li18,90 TL
SCF654/27Natural Biberon emziği, 4 delik, 6m+ 2'li18,90 TL
Philips KODNATURAL PP BİBERONLAR
SCF690/17Natural PP Biberon 125ml tekli24,90 TL
SCF690/27Natural PP Biberon 125ml tekli39,90 TL
SCF693/17Natural PP Biberon 260l tekli29,90 TL
SCF693/27Natural PP Biberon 260ml tekli49,90 TL

* Aralık 2011’de Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya, Rusya ve Çin’de bebek bakım ürünleri ve markalarının kullanıcısı olan 36.000’den fazla kadın üzerinde yapılan TNS online memnuniyet anketi sonuçları esas alınmıştır.

Daha fazla bilgi için:

Burcu Ateş
Philips Tüketici Ürünleri Halkla İlişkiler Müdürü
Tel:  0216 636 16 88
E-posta: burcu.ates@philips.com

Derya Deniz
Tel:  0212 337 51 18 / 0554 289 49 28
E-posta:  derya.deniz@bersay.com.tr

Deniz Güventürk
Tel:  0212 337 52 67 / 0554 756 89 33
E-posta:  deniz.guventurk@bersay.com.tr

Royal Philips (NYSE:PHG, AEX:PHIA) Sağlık, Tüketici Yaşam Tarzı ve Aydınlatma alanlarında anlamlı buluşlarla insanların yaşam kalitesini geliştirmeye odaklanmış çok yönlü bir sağlık ve kaliteli yaşam ürünleri firmasıdır. Hollanda merkezli bir şirket olan Philips, 2012'de 24,8 milyar Euro’luk bir satış rakamına ulaşmıştır ve 100'ü aşkın ülkede yaklaşık 116.000 çalışanı bulunmaktadır. Şirket kalp sağlığı, akut bakım, evde bakım, enerji tasarruflu aydınlatma çözümleri, yeni aydınlatma uygulamalarnını yanı sıra, erkek tıraş ve bakım ürünleri, ağız sağlığı konularında dünya lideridir. Philips ile ilgili haberleri,www.philips.com/newscenter adresinde bulabilirsiniz.